Τεντόγλου: «Συνεχίζω να προσπαθώ για μεγάλες επιδόσεις»

Τεντόγλου: «Συνεχίζω να προσπαθώ για μεγάλες επιδόσεις»

Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα μετά την επιτυχημένη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης.

Ο Ολυμπιονίκης του Τόκιο, που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, επισήμανε ότι εκτιμά την επιτυχία του ως ένα αποτέλεσμα πολλών ετών σκληρής δουλειάς. Αν και έχει πετύχει πολλά μετάλλια μέχρι τώρα, δεν έχει σκοπό να σταματήσει να προσπαθεί για ακόμα καλύτερες επιδόσεις.

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα 35χλμ βάδην, αναφέρθηκε στη δύσκολη χρονιά που είχε φέτος και την αλλαγή προπονητή, αλλά επέμεινε ότι η προσπάθεια και το αγωνιστικό πνεύμα τους είναι συνεχές και διαρκές. Ενώ οι συγκεκριμένες δηλώσεις των δύο αθλητών μπορεί να φαίνονται αντιφατικές, οι ίδιοι τονίζουν ότι η προσπάθεια και η δέσμευσή τους παραμένει αμετακίνητη.

Ο Τεντόγλου εκφράζει την αγάπη του για τα μεγάλα άλματα και τις αγώνες μεταλλίων και δηλώνει ότι ανεξάρτητα από τη δυσκολία των αγώνων, αυτός τον ενθουσιάζει ακόμα περισσότερο. Στο μεταξύ, η Ντρισμπιώτη ανταποκρίνεται με γελάκια όταν ο Τεντόγλου χρησιμοποιεί ορολογία που δεν γνωρίζει, ενώ ο Πομάσκι προκαλεί γέλια με την παρόμοια αντίδρασή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ