Η αρχηγός Παπαφωτίου συνεχίζει στον Παναθηναϊκό

Η αρχηγός Παπαφωτίου συνεχίζει στον Παναθηναϊκό

Η Αθηνά Παπαφωτίου θα παραμείνει με την ομάδα γυναικείου βόλεϊ του Παναθηναϊκού για την επόμενη σεζόν. Η αρχηγός αποδέχτηκε την πρόταση ανανέωσης και θα ηγηθεί στις προσπάθειες της ομάδας για την διατήρηση των τίτλων εντός των συνόρων και την ευρύτερη ανόδο της ομάδας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Εδώ είναι η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Αθηνά Παπαφωτίου για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, την αγωνιστική σεζόν 2023-2024.

Η Παπαφωτίου θα συνεχίσει για μια ακόμη χρονιά να παίζει με τα «πράσινα» και να ενισχύει την ομάδα με την εμπειρία της στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Η αρχηγός και πασαδόρος της ομάδας θα είναι και φέτος ένας σημαντικός παράγοντας για τις «πράσινες».

Η εμπειρη πασαδόρος δήλωσε στο www.pao1908.com: «Ακόμα μια χρονιά μαζί! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά.

Ο Παναθηναϊκός φέτος έχει δημιουργήσει μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, που είμαι περήφανη να ανήκω. Μαζί θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε βήμα-βήμα την ομάδα μας προς την επίτευξη των στόχων μας και τη διατήρηση της κορυφαίας θέσης.

Ευχόμαστε να απολαύσουμε μαζί με τους οπαδούς μας ένα ακόμη δυνατό και συναρπαστικό πρωτάθλημα. Σας περιμένουμε στα γήπεδα!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ