Συναρπαστική νίκη για την Σπάρτη (GR), μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Συναρπαστική νίκη για την Σπάρτη (GR), μεγάλα κέρδη στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Η 37η ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2023 στις εγκαταστάσεις του Markopoulo Park.

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΡΕΒΑΜΠ (USA) στο Grand Prix 28ης Οκτωβρίου. Ο 7ετής κορυφαίος ίππος έφτασε με ευκολία στην κατάκτηση του Grand Prix 28ης Οκτωβρίου με μεγάλη διαφορά από τον 2ο ΦΡΗΚ ΑΟΥΤ (IRE). Αυτή ήταν η 15η νίκη του ΡΕΒΑΜΠ και προπονητής του ήταν ο Γιάννης Μυκονιάτης με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

Μεγάλη έκπληξη υπήρξε για την Σπάρτη (GR) σε ένα από τα πιο συναρπαστικά σκηνικά που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στο Markopoulo Park. Παρά το γεγονός ότι ήταν στην τελευταία θέση καθ ‘όλη την διάρκεια του αγώνα, ο αναβάτης Κώστας Μαστοράκης κατάφερε να προσπεράσει τους αντιπάλους του στα τελευταία μέτρα της διαδρομής. Η Σπάρτη (GR) κέρδισε με μόλις 2 εκατοστά διαφορά από τον ΦΙΓΑΛΟ (GB) και προπονητής της ήταν ο Σταύρος Αγγελόπουλος.

Δείτε το βίντεο της 5ης Ιπποδρομίας

Ο περσινός νικητής του Ντέρμπι, ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (GB), επίσης κατέκτησε την πρώτη θέση στην κούρσα των 1300 μέτρων. Ο ΣΥΜΠΑΤΙΚΟ (GB) έδειξε ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση μετά από μεγάλη αποχή και πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού με χρόνο 1.19.08. Προπονητής του ήταν ο Χάρης Χαραλάμπους με αναβάτη τον Κωνσταντίνο Καποδίστρια.

Οι αναβάτες Κωνσταντίνος Καποδίστριας και Κώστας Μαστοράκης σημείωσαν από τρείς νίκες, ενώ ο Παναγιώτης Δημητσάνης σημείωσε μία νίκη. Οι προπονητές Χρήστος Θεοδωράκης, Γιάννης Μυκονιάτης, Χάρης Χαραλάμπους, Σταύρος Αγγελόπουλος, Ιωάννα Καμπίτση και Γιώργος Κουβαράς ήταν οι προπονητές που σημείωσαν νίκες.

Σημαντικά κέρδη στο ΣΚΟΡ 6

Οι νικητές του ΣΚΟΡ 6 των ελληνικών ιπποδρομιών κέρδισαν μεγάλα ποσά. Συγκεκριμένα, υπήρχαν 5 νικητές που κέρδισαν από 5.925,90 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ