Συμβουλές Στοιχηματισμού: Η κορυφαία κοινότητα παικτών που προσφέρει δυνατές προβλέψεις και αθλητικά νέα, με επικές ανατροπές και super δώρα

Συμβουλές Στοιχηματισμού: Η κορυφαία κοινότητα παικτών που προσφέρει δυνατές προβλέψεις και αθλητικά νέα, με επικές ανατροπές και super δώρα

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ βρίσκεται η κορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα. Οι Tipsters του Πάμε Στοίχημα, μοιράζονται τις στοιχηματικές προβλέψεις τους για τα αθλητικά γεγονότα, παίζοντας ή σκανάροντας μέσω του OPAP Store App, βλέπουν τις στοιχηματικές προτάσεις άλλων tipsters, καθώς και ενημερώνονται για την αθλητική δραστηριότητα. Επιπλέον, οι παίκτες που συμμετέχουν στην κοινότητα των Tipsters, μαζεύουν πόντους και ανεβαίνουν θέσεις στον μηναίο πίνακα κατάταξης, με τους 10 πρώτους κάθε μήνα να κερδίζουν απίθανα δώρα.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στις Σέρρες, Λευτέρη Καρατζά, «Οι χρήστες της εφαρμογής δημιουργούν το δικό τους προφίλ και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους σε ένα μοντέρνο, ψηφιακό περιβάλλον. Ήδη περισσότεροι από 60.000 παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν εγγραφεί στην κοινότητα των Tipsters».

«Παίζοντας μέσω του OPAP Store App ή σκανάροντας εντός 30 λεπτών το δελτίο μετά την τοποθέτησή του, ανεβαίνει στην κοινότητα των Tipsters. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει ολοκληρωθεί η διευθέτησή των δελτίων που σκανάρονται. Όσοι συμμετέχουν στην κοινότητα των Tipsters διεκδικούν πλούσια δώρα μέσω από τους μηνιαίους πίνακες κατάταξης. Για να διεκδικήσουν οι παίκτες ένα από τα 10 έπαθλα, θα πρέπει να έχουν ανεβάσει τουλάχιστον 5 δελτία. Μόνο οι 10 πρώτοι διεκδικούν τα δώρα», προσθέτει.

image002 1

Οι πίνακες κατάταξης

Εκτός από τον συνολικό πίνακα κατάταξης, οι παίκτες μπορούν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και στο κατάστημα ΟΠΑΠ της γειτονιάς τους. Ο κ. Καρατζάς εξηγεί: «Ο συνολικός πίνακας κατάταξης, αφορά τους συνολικούς πόντους που έχει συγκεντρώσει ο παίκτης από την στιγμής της εγγραφής του. Ο μηνιαίος πίνακας κατάταξης αφορά τους πόντους που έχει συγκεντρώσει σε χρονικό διάστημα ενός μήνα. Ο πίνακας κατάταξης καταστήματος ΟΠΑΠ, αφορά την κατάταξη του παίκτη ανάμεσα στους άλλους Tipsters που βρίσκονται εντός καταστήματος ΟΠΑΠ. Μάλιστα, μέσω των ειδικά διαμορφωμένων οθόνων μπορούν να δουν τα hot bets και τον πίνακα κατάταξης του εκάστοτε καταστήματος, καθώς και την Πανελλήνια κατάταξη & hot bets Πανελλαδικά».

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι tipsters στα μεγάλα ματς των ευρωπαϊκών κυπέλλων;

 Το σημερινό πρόγραμμα του κουπονιού είναι ιδιαίτερα πλούσιο, με πολλές αναμετρήσεις για το Europa League και το Europa Conference league. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών κυπέλλων, με super αποδόσεις και bet builder. Οι παίκτες βλέπουν τα hot bets, δηλαδή το ποια στοιχήματα επιλέγουν οι περισσότεροι και ανεβάζουν τα δικά τους δελτία. Στο κατάστημα μας υπάρχει και ένας μίνι… ανταγωνισμός μεταξύ των θαμώνων, που μάχονται για την καλύτερη κατάταξη στην σχετική βαθμολογία», τονίζει ο κ. Καρατζάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ