Συγκίνηση στο ΣΕΦ: Υπέροχη κίνηση αγάπης προς τη Γεωργοπούλου από Λι Φεν και Οβτσάροφ!

Συγκίνηση στο ΣΕΦ: Υπέροχη κίνηση αγάπης προς τη Γεωργοπούλου από Λι Φεν και Οβτσάροφ!

Όταν ο αθλητισμός βγάζει αγάπη και ευαισθησίες. Όταν ο αθλητισμός έχει τη δύναμη να περάσει σπουδαία μηνύματα και να δώσει θάρρος σε αυτούς που το χρειάζονται. Η Λι Φεν, η Σουηδέζα πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης του απλού γυναικών που αγωνίζεται στο Ολυμπιακό, κανόνισε και πραγματοποίησε, σε συνεννόηση με το σωματείο της, μία πολύ όμορφη κίνηση σήμερα 06/01 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στη διάρκεια των αγώνων της Α1 κατηγορίας. Αθόρυβα, αλλά πολύ ουσιαστικά, μία γλυκιά και πολύ συγκινητική χειρονομία απέναντι στην αθλήτρια και προπονήτρια του ΑΣ Πέρα Αθηνών Όλγα Γεωργοπούλου, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης και κάτοχο Παγκοσμίου Κυπέλλου Ντιμίτρι Οβτσάροφ, το μεγαλύτερο όνομα του φετινού πρωταθλήματος και του Ολυμπιακού, τής χάρισαν μία υπέροχη ανθοδέσμη με την ευχή στα αγγλικά «να γίνεις γρήγορα καλά», όπως και μία μπλούζα της πειραϊκής ομάδας υπογεγραμμένη κι από τους δύο!

Η Λι Φεν έχει παλέψει δύο φορές με το ίδιο πρόβλημα και γι’ αυτό έμεινε μεγάλα διαστήματα εκτός δράσης τις τελευταίες δύο σεζόν. Το ξεπέρασε τον περασμένο Οκτώβριο και επανήλθε στους αγώνες! Όταν ήρθε στην Αθήνα για την πρώτη της φετινή συμμετοχή στην Α1 και πληροφορήθηκε την περιπέτεια υγείας της πρώην διεθνούς αθλήτριας του Πέρα και αντιπάλου της στην πρώτη της θητεία της στον Ολυμπιακό, την περίοδο 2021-2022, συγκλονίστηκε! Γνωρίζοντας ότι νωρίς το πρωί σήμερα Σάββατο θα έφτανε στην Ελλάδα και ο Οβτσάροφ, τού ζήτησε να πάρει από το αεροδρόμιο μία μεγάλη ανθοδέσμη και να έρθει κατευθείαν στο ΣΕΦ μαζί με τον Νίκο Σιριγονάκη, εκ των υπευθύνων του τμήματος στον Ολυμπιακό.

Η κινεζικής καταγωγής σπουδαία αθλήτρια ενημέρωσε και τα υπόλοιπα στελέχη του συλλόγου, που ήταν στο φαληρικό στάδιο και μετά το τέλος του αγώνα του Πέρα Αθηνών με τον ΑΣΕΑ Καβάλας, παρέδωσαν τα λουλούδια στη Γεωργοπούλου. Μαζί ήταν και ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Χριστοφοράκης.

Η διακεκριμένη αθλήτρια και νυν προπονήτρια δεν γινόταν να κρύψει τη συγκίνησή της αλλά και την τιμή, που ένιωσε από αυτή την πρωτοβουλία! Συζήτησε κιόλας για λίγο με τα δύο τρανταχτά ονόματα της διεθνούς σκηνής και άκουσε λόγια συμπαράστασης. Σημειωτέον ότι συγκινήθηκε ιδιαίτερα και η ίδια η Λι και δεν σταμάτησε να κλαίει βγαίνοντας από την αίθουσα! Το όλο σκηνικό άγγιξε φυσικά και τους δεκάδες φιλάθλους, που ήταν στην κερκίδα.

Το απόγευμα η Γεωργοπούλου έκανε σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό της στο facebook. Ευχαρίστησε θερμά, έβγαλε χαρά και ψυχική δύναμη. «Σήμερα, μετά την επιστροφή μου στους αγωνιστικούς χώρους, κατά την διάρκεια των αγώνων της Α1, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., η ομάδα που πήρα την πρώτη μου επαγγελματική μεταγραφή, με τίμησε!

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια των αγώνων, οι διακεκριμένοι αθλητές Dimitrij Ovtcharov και Li Fen με όλη την ομάδα και τον προπονητή Γιώργο Χριστοφορακη μου χάρισαν μια μπλούζα με ευχή και υπογραφή.

Η σωστή αθλητική συμπεριφορά, το «ευ αγωνίζεσθαι», η επίδειξη εντιμότητας, ακεραιότητας, σεβασμού και εκτίμησης είναι τα οφέλη του αθλητισμού. Έχω πάρει πολύ αγάπη και σεβασμό από όλους σας!

Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς!»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ