Σιμόν Μπάιλς: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι ο κύριος στόχος μου

Σιμόν Μπάιλς: Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι είναι ο κύριος στόχος μου

Η Σιμόν Μπάιλς, η τετράκις Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, επέστρεψε στους αγώνες μετά από δύο χρόνια απουσίας και δήλωσε ότι ο κύριος στόχος της είναι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού το 2024. Η 26χρονη αθλήτρια επιθυμεί να κερδίσει περισσότερα χρυσά μετάλλια σε αυτούς τους αγώνες.

«Αυτή είναι η πορεία που θα ήθελα να ακολουθήσω», δήλωσε η Μπάιλς σε μια συνέντευξή της στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC. Η αθλήτρια επιβεβαίωσε για πρώτη φορά αφού επέστρεψε, ότι το στόχος της είναι να συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά από δύο αγώνες τον περασμένο Αύγουστο, η Μπάιλς έδειξε ότι έχει επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Επίσης, κατέκτησε τον 8ο τίτλο της σε πρωτάθλημα γυμναστικής στις ΗΠΑ που διεξήχθη στην Καλιφόρνια.

Η Μπάιλς αποσύρθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο λόγω ψυχικής υγείας και ασφάλειας. «Νομίζω ότι πρέπει να φροντίσω λίγο περισσότερο τον εαυτό μου και να ακούω το σώμα μου», τόνισε. Προσέθεσε ότι θα αφιερώνει χρόνο στα σημαντικά πράγματα της ζωής της και θα προσπαθήσει να είναι καλή σύζυγος, κόρη και φίλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ