Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: Ευτυχισμένος που είναι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού

Σαλβαδόρ Ιντάλγκο: Ευτυχισμένος που είναι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, ακραίος της ομάδας βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, δηλώνει ευτυχισμένος και ευλογημένος που είναι μέρος της ομάδας του Ολυμπιακού τα τελευταία δύο χρόνια. Αναφέρει ότι η εμπειρία του να κερδίζει τρόπαια στο γήπεδο του ΣΕΦ, μπροστά σε 15.000 κόσμο, είναι μια ανεπανάληπτη στιγμή στην καριέρα του. Επισημαίνει επίσης την ενότητα και την ποιότητα της ομάδας του, ενώ εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που λαμβάνει από την οικογένεια του Ολυμπιακού και τους οπαδούς της ομάδας.

-Περασμένος χρόνος στο ΣΕΦ

Ο Ιντάλγκο αναφέρει ότι η κατάκτηση του Challenge Cup μπροστά σε 15.000 κόσμου ήταν μια μοναδική εμπειρία. Το γεγονός αυτό δεν μπορεί να συγκριθεί, ωστόσο, με την παρουσία τους στη φάση των ομίλων του Champions League, ενώ επισημαίνει ότι το Champions League είναι η κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο. Εκφράζει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του για τη στήριξη που λαμβάνει από την οικογένειά του και τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Δηλώνει ότι νιώθει ευλογημένος που είναι μέρος της οικογένειας του Ολυμπιακού και υπερήφανος για τις επιτυχίες της ομάδας στην οποία αγωνίζεται.

-Το «όπλο» της ομάδας

Ο Ιντάλγκο αναφέρει ότι η ομάδα του είναι πολύ επιθετική και διαθέτει καλές ικανότητες σε σερβίς και άμυνα. Υπογραμμίζει την ενότητα ως το μεγαλύτερο όπλο της ομάδας, εκτός από τις τεχνικές ικανότητες της στο σέρβις, την κόντρα επίθεση, το μπλοκ και την άμυνα, ενώ επισημαίνει ότι η ομάδα διαθέτει πολλά άλλα όπλα, κάνοντας την πολύ ολοκληρωμένη.

-Η ζωή στον Ολυμπιακό

Ο Ιντάλγκο εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τα δύο χρόνια που έχει περάσει στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας τη χαρά του για την εξαιρετική δουλειά της ομάδας. Εκφράζει τις ευχές του για την επιτυχία της ομάδας, ελπίζοντας ότι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα και περισσότερα τρόπαια στην τρέχουσα σεζόν, ενώ δηλώνει πόσο ευλογημένος νιώθει που ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Αποτελεί επικαιρότητα το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός ηγείται στο πρωτάθλημα και διεκδικεί το Κύπελλο και το CEV Cup, με το μέλλον να μοιάζει λαμπρό.

-Προσωπικές προτιμήσεις και όνειρα

Ο Ιντάλγκο αναφέρει ότι είναι φαν του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, αγαπά τον αθλητισμό γενικά και εκτιμά τα ομαδικά αθλήματα. Επίσης, εκφράζει την αγάπη του για την οικογένεια του και τη σημασία που έχει γι’ αυτόν ο ελεύθερος του χρόνος. Δηλώνει ότι το όνειρό του είναι να ζήσει τη ζωή του στο έπακρο, επιτυγχάνοντας επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, ενώ ευχήθηκε να κρατάει χαρούμενους τους ανθρώπους γύρω του. Αποκάλυψε επίσης το είδωλό του, την προτίμησή του σε χρώματα και τους αγαπημένους του αθλητές.

Πηγή: Προγράμματα αγώνων του Ολυμπιακού, Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2023

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ