Σάκκαρη – Τζενγκ 0-2: Τα ημιτελικά φαίνονται να απομακρύνονται

Σάκκαρη – Τζενγκ 0-2: Τα ημιτελικά φαίνονται να απομακρύνονται

Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Κινέζα Κίβεν Τζενγκ στον δεύτερο γύρο του τουρνουά με σκορ 2-0 (7-6/6-3). Η αντίπαλος της Σάκκαρη εμφανίστηκε σε εξαιρετική φόρμα και κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι με σχετική άνεση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δυσκολεύτηκε να βρει λύσεις σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ η Τζενγκ εμφάνισε αρκετή αυτοπεποίθηση και επιμονή. Έτσι, η 21χρονη Κινέζα κατάφερε να πάρει τη νίκη και να προκριθεί στα προημιτελικά του τουρνουά που διεξάγεται στην Τζενγκζού της Κίνας.

Λεπτομέρειες του αγώνα:

Ο αγώνας δεν ξεκίνησε καλά για την Σάκκαρη, αφού η Τζενγκ κατάφερε να πάρει το πρώτο μπρέικ της στο τρίτο γκέιμ και να προηγηθεί 3-1. Παρόλα αυτά, η Σάκκαρη κατάφερε να ανταποκριθεί και να φέρει το σκορ στο 4-4. Ωστόσο, στο tie break, η Τζενγκ ήταν αυτή που επικράτησε με 7-2.

Στο δεύτερο σετ, η Τζενγκ κατάφερε να κερδίσει ένα μπρέικ και να προηγηθεί 4-2. Αυτή τη φορά, η Σάκκαρη δεν κατάφερε να αντεπεξέλθει και η Τζενγκ κλείνει το σετ με 6-3, παίρνοντας τη νίκη.

Η Τζενγκ κατέκτησε τη νίκη μετά από 1 ώρα και 52 λεπτά παιχνιδιού. Στον επόμενο γύρο, θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Καλινίνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ