Σάκκαρη – Γκοφ 0-2: Με υπεροχή η Αμερικανίδα

Σάκκαρη – Γκοφ 0-2: Με υπεροχή η Αμερικανίδα

Η Κόκο Γκοφ, η οποία εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της το 2023, επικράτησε αυτή τη φορά της Μαρίας Σάκκαρη, που δεν μπόρεσε να αντισταθεί και ηττήθηκε με 0-2 σετ (2-6, 4-6).

Με αυτή τη νίκη, η Γκοφ προκρίθηκε στα ημιτελικά του China Open στο WTA Πεκίνο 1000 και θα αντιμετωπίσει την Ιγκα Σφιόντεκ για μια θέση στον τελικό.

Η Σάκκαρη άντιμετώπισε δυσκολίες από την αρχή του αγώνα, απέναντι στην τρίτη της παγκόσμιας κατάταξης αντίπαλο. Η Αμερικανίδα άρχισε εντυπωσιακά με δύο break στο πρώτο και δεύτερο service game της Σάκκαρη, φτάνοντας στο 0-4 ενώ κράτησε εύκολα τα δικά της σερβίς.

Οι δύο παίκτριες κράτησαν εύκολα τα σερβίς τους στη συνέχεια και το πρώτο σετ κατέληξε στην πλευρά της 19χρονης Αμερικανίδας με 2-6.

Η Σάκκαρη εμφανίστηκε πιο σοβαρή στο δεύτερο σετ και με πιο ασφαλή χτυπήματα, προκαλώντας προβλήματα στη Γκοφ.

Κράτησε το σερβίς της δύο φορές, προσπαθώντας να κάνει break στη Γκοφ. Ωστόσο, ήταν η Αμερικανίδα που πέτυχε break στο πέμπτο γκέιμ του σετ, ανεβάζοντας το σκορ σε 2-3.

Στη συνέχεια, η Σάκκαρη προσπάθησε να κάνει break για να επανέλθει, αλλά απέτυχε και η Γκοφ, με love service game, έκλεισε τον αγώνα με σκορ 4-6 και 0-2 σετ.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ