Σάκκαρη: «20-25 πιθανές νικήτριες στο Wimbledon»

Σάκκαρη: «20-25 πιθανές νικήτριες στο Wimbledon»

Στο Wimbledon υπάρχουν περίπου 25 παικτριές που μπορούν να κερδίσουν, σύμφωνα με την Μαρία Σάκκαρη, η οποία σήμερα (1/7) πέρασε στον δεύτερο γύρο, νικώντας εύκολα την Αμερικανίδα ΜακΚάρτνεϊ Κέσλερ με 6-3, 6-1 σε λιγότερο από μία ώρα. Ξεκινάει έτσι την προσπάθεια της στο τουρνουά.

Η 28χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια πιστεύει ότι φέτος υπάρχει ευκαιρία να βελτιώσει την προηγούμενη απόδοσή της στο Wimbledon, όπου δεν προχώρησε ποτέ πέρα του τρίτου γύρου. Τονίζει πως κάθε αγώνας που παίζει της δίνει αυτοπεποίθηση και βελτιώνει την απόδοσή της.

Με τη Σαμπαλένκα να αποχωρεί λόγω τραυματισμού, η Σάκκαρη πιστεύει ότι υπάρχει μεγάλη ανταγωνιστικότητα στο τένις των γυναικών αυτή τη στιγμή.

Η εμπειρία της Σάκκαρη δείχνει ότι όλοι έχουν ευκαιρία για επιτυχία. Η παρουσία πολλών παικτριών στο τουρνουά που μπορεί να κερδίσουν φέρνει ανατροπές στις προβλέψεις των νικητριών.

Το Wimbledon των τελευταίων ετών έχει φέρει εκπλήξεις στις νικήτριες. Η Σάκκαρη πιστεύει ότι η νέα γενιά δεν φοβάται την ανταγωνιστικότητα και κάθε παίκτρια έχει την ευκαιρία να λάμψει στο γρασίδι του Wimbledon.

Στον επόμενο γύρο, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την 34χρονη Ρους από την Ολλανδία, μετά τη νίκη της επί της Γιουέ Γιουάν με 6-2, 6-3.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ