Ρουντ – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα και αποκλεισμός

Ρουντ – Τσιτσιπάς 2-0: Ήττα και αποκλεισμός

Παρά τη μάχη που έδωσε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-4, 7-6) από τον Κάσπερ Ρουντ, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός του τελικού στο τουρνουά του Λος Κάμπος.

Ο Έλληνας τενίστας χάνει έτσι την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε την προηγούμενη σεζόν στο ίδιο τουρνουά, καθώς ο Νορβηγός επικρατεί σε 1 ώρα και 49 λεπτά.

Στο πρώτο σετ, ο Στέφανος δεν μπόρεσε να είναι τόσο ανταγωνιστικός όσο θα ήθελε, με τους δύο αθλητές να παραμένουν ισορροπημένοι μέχρι το 3-3. Σε εκείνο το σημείο, τα λάθη του Έλληνα πρωταθλητή άνοιξαν τον δρόμο για ένα break προς τον Ρουντ και το 4-3. Έτσι, ο Νορβηγός υπερασπίστηκε το σερβίς του και πήρε το πρώτο σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ, ο Τσιτσιπάς ανέβασε την απόδοσή του και πίεσε περισσότερο τον αντίπαλό του, ειδικά στο σερβίς. Κανείς δεν κατάφερε να προηγηθεί. Ο Στέφανος έφτασε το 5-4, αλλά τρία διαδοχικά λάθη του έδωσαν την ευκαιρία στον Ρουντ να ισοφαρίσει σε 5-5. Οι δύο παίκτες διατήρησαν το σερβίς τους και φτάσανε στο tie-break με 6-6 όπου ο Νορβηγός ήταν αποτελεσματικότερος, κερδίζοντας το 7-4.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ