Πρόνοια της γαλλικής κυβέρνησης εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Πρόνοια της γαλλικής κυβέρνησης εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων

Η γαλλική κυβέρνηση προετοιμάζεται να λάβει επιπλέον μέτρα πρόνοιας, προκειμένου να αποφύγει πιθανές απεργίες κατά τη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Παρίσι. Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν μπόνους για αστυνομικούς, νοσηλευτές και οδηγούς του μετρό, προκειμένου να ανταμείψουν την εργασία τους κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα, τα νοσοκομεία των Παρισίων θα χορηγήσουν 1.200 έως 2.500 ευρώ μπόνους στο προσωπικό που παραιτείται από τις διακοπές για να καλύψει την αυξημένη ζήτηση. Επίσης, οι διαπραγματεύσεις περιλαμβάνουν και τον τομέα της αστυνομίας, με τον υπουργό Εσωτερικών να εξετάζει την ανταμοιβή των αστυνομικών και τις εργασιακές ρυθμίσεις κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων.

Επιπλέον, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με τα συνδικάτα των μέσων μαζικής μεταφοράς για την αύξηση των μισθών και τις εργασιακές συνθήκες κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των Αγώνων.

Συνολικά, οι προσπάθειες της κυβέρνησης περιλαμβάνουν την εξασφάλιση αμοιβαίας συμφωνίας με τους εργαζομένους σε διάφορους τομείς, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Παρίσι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ