Ένας συναρπαστικός τελικός Κυπέλλου Ελλάδος βόλεϊ γυναικών έλαβε χώρα, με τον Ολυμπιακό να θριαμβεύει έναντι του Πανιωνίου σε έναν αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Ολυμπιακός – Πανιώνιος: Ένας Τελικός που Κρατάει την Ανάσα
Οι “ερυθρόλευκες” κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο και, μετά από μια αμφίρροπη αναμέτρηση, κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδος με 3-2 σετ. Η νίκη αυτή επισφραγίζει την εξαιρετική πορεία της ομάδας στο θεσμό.
Μίλιτσα Κούμπουρα: Η MVP του Τελικού
Η Μίλιτσα Κούμπουρα, η Σέρβα διαγώνια του Ολυμπιακού, ήταν η απόλυτη πρωταγωνίστρια του αγώνα. Η εμφάνισή της ήταν καθοριστική για την έκβαση του αποτελέσματος, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί δικαίως MVP του τελικού. Η Κούμπουρα, υπό τις οδηγίες του προπονητή Λορέντζο Μιτσέλι, ηγήθηκε της επίθεσης των Πειραιωτών.
- 26/67 επιθέσεις (38.8%)
- 3 άσοι
Η Απονομή του Βραβείου MVP στην Μίλιτσα Κούμπουρα
Ακολουθεί βίντεο από την απονομή του βραβείου της πολυτιμότερης παίκτριας (MVP) στην Μίλιτσα Κούμπουρα: