Παράπονα για διαιτησία στο παιχνίδι της Πυλαίας με την ΑΕΚ (φωτογραφία)

Παράπονα για διαιτησία στο παιχνίδι της Πυλαίας με την ΑΕΚ (φωτογραφία)

Η ομάδα Πυλαία υπέστη ήττα από την ΑΕΚ στο πρώτο παιχνίδι της Handball Premier με 22-21 και έχει έντονα παράπονα για τη διαιτησία που επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα.

Η Πυλαία έκδωσε ακόμη και ανακοίνωση κατά της διαιτησίας των Καρυδάκη-Γιακαλή που έδωσαν προτίμηση στην γηπεδούχο ομάδα, με αποτέλεσμα να χάσουν με ελάχιστη διαφορά, καθώς και κατά του παρατηρητή Τσάκωνα για τα συμβάντα στο παιχνίδι.

Η ανακοίνωση της Πυλαίας

Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Πυλαίας: 

«Μετά από συνεδρίαση

η ομάδα μας, ΑΕΣΧ Πυλαίας, εκφράζει δημοσίως τη διαμαρτυρία της για τη διαιτησία του παιχνιδιού κατά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών και τον τρόπο που διαμορφώθηκε από τη γηπεδούχο ΑΕΚ. Στο ζεύγος διαιτητών Καρυδάκη-Γιακαλή, που έδιναν προτίμηση στην ομάδα της έδρας, σημειώθηκαν τρία προκλητικά σφυρίγματα κατά της Πυλαίας και αυτό διαμόρφωσε το σκορ σε 21-20 και τελικά 22-21 κατά της ομάδας μας. Η δυσλειτουργία του χρονομέτρου και η ανυπαρξία του var δεν μπορούν να αποτελέσουν δικαιολογία για την αλλοίωση του αποτελέσματος του αγώνα. Καλούμε την ΟΧΕ να εξετάσει το οπτικό υλικό του αγώνα, να αναλάβει δράση και να διασφαλίσει την ομαλή και έντιμη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με τις αποφάσεις της.

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Γιώργος Μπαμπαρατσας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ