Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΜΑ U18 στην Αλεξανδρούπολη

Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΜΑ U18 στην Αλεξανδρούπολη

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΜΜΑ U18 θα διεξαχθεί για τις επόμενες δύο ημέρες στην Αλεξανδρούπολη. Η διοργάνωση γίνεται υπό την αιγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ΜΜΑ (GAMMA) και με την υποστήριξη της ΕΛΟΠ.

Συμμετέχουν πάνω από 200 αθλητές από 16 χώρες, οι οποίοι θα αγωνιστούν για τους Παγκόσμιους τίτλους. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν αύριο στις 9:00 το πρωί και θα ολοκληρωθούν το Σάββατο με τους τελικούς στο Κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης. Η Τελετή Έναρξης θα γίνει την Παρασκευή στις 12:30 με την παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη.

Ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Θεόδωρος Βουρδόλης, σχολίασε πως η διοργάνωση είναι σημαντική για τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη. Πρόσθεσε επίσης πως εκείνος και η ομοσπονδία GAMMA θα προσπαθήσουν να δικαιώσουν την επιλογή της πόλης για τη διοργάνωση.

Ο πρόεδρος της GAMMA, Αλεξ Ενγκελχαρντ, ευχαρίστησε τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την άρτια διοργάνωση και την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ΜΜΑ στην Ελλάδα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ