Olympiacos: Προσπάθεια ανατροπής ενάντια στη Νοβάρα

Olympiacos: Προσπάθεια ανατροπής ενάντια στη Νοβάρα

Μετά την εξαιρετική εμφάνιση και τη νίκη 1-3 εκτός έδρας ενάντια στην ΑΕΚ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στο ευρωπαϊκό παίγνιο. Oι Ερυθρόλευκες βρίσκονται στην Ιταλία, όπου την Τετάρτη (6/12) στις 21:00, αντιμετωπίζουν την ισχυρή Νοβάρα, στη δεύτερη «μάχη» της φάσης των «16» του Challenge Cup.

Ενώπιον μιας ισχυρής ομάδας του κορυφαίου ιταλικού πρωταθλήματος, που είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου της φετινής Challenge Cup, οι «ερυθρόλευκες» του Λορέντζο Μιτσέλι, μετά την ήττα 2-3 στο πρώτο παιχνίδι των «16» στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», θα παλέψουν χωρίς άγχος στη ρεβάνς στην Ιταλία, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

O νέος Ολυμπιακός και οι μεταγραφές που έρχονται…

Δηλώσεις:

Λορέντζο Μιτσέλι: «Βρισκόμαστε στην Ιταλία για να παίξουμε ένα σημαντικό ματς, νοκ άουτ για τις δύο ομάδες. Γνωρίζουμε ότι παίζουμε εναντίον μιας μεγάλης ομάδας, αλλά τους δυσκολεύσαμε ήδη μία φορά, στο δικό μας έδαφος, στο πρώτο παιχνίδι. Οπότε, θα προσπαθήσουμε ξανά να τους πιέσουμε και θα δούμε αν θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ