Ολυμπιακός – Ροζελάρε 0-3: Παραδίδονται οι «Ερυθρόλευκοι» απέναντι στην ποιότητα των Βέλγων

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα των Βελγών και υπέστη ήττα με 0-3 σετ από τη Ροζελάρε στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του CEV Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν με 19-25, 20-25 και 19-25 στα τρία σετ αντίστοιχα.

Που βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο Youth League: Προκριθήκαμε στα playoffs, η κλήρωση και οι υποψήφιοι αντίπαλοι

Οι καλύτεροι σκόρερ για τον Ολυμπιακό ήταν ο Ιντάλγκο με 12 βαθμούς, ενώ ο Τζούριτς σημείωσε 10 βαθμούς. Στη Ροζελάρε, ξεχώρισε ο Ροτί με 18 βαθμούς και καθοριστικές σερβις κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυναμικά και ήταν μπροστά με 3 πόντους στην αρχή του πρώτου σετ (9-6). Ωστόσο, η Ροζελάρε πήρε το προβάδισμα με ένα σερί 7-0, προηγούμενη στο σκορ με 9-13.

Από εκεί και πέρα, οι Βέλγοι είχαν απόλυτο έλεγχο του σετ και ο Ολυμπιακός κατάφερε μόνο να πλησιάσει στο 17-19 πριν τελικά υποχωρήσει με 19-25 στο πρώτο σετ υπέρ της Ροζελάρε.

Στο δεύτερο σετ, οι Βέλγοι πήραν προβάδισμα από νωρίς, ωστόσο ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει το σκορ και να βρεθεί μπροστά με 11-10. Παρόλα αυτά, η Ροζελάρε πήρε το σετ με 20-25, κάνοντας το σκορ 0-2.

Στο τρίτο σετ, ο Ολυμπιακός επηρεασμένος από τα προηγούμενα δύο σετ, βρέθηκε πίσω με 5 πόντους από την αρχή (3-8) και δεν μπόρεσε να πλησιάσει περισσότερο από τέσσερις πόντους διαφορά (17-21). Έτσι, η Ροζελάρε πήρε και το τρίτο σετ με 19-25, ολοκληρώνοντας έτσι τη νίκη με 0-3.

Ο Ολυμπιακός παραμένει χωρίς βαθμό στην τελευταία θέση του ομίλου και τώρα αναζητεί ανάπτυξη ακόμη και για την 3η θέση που οδηγεί στο CEV Cup, με τη Ροζελάρε να είναι η βασική αντίπαλός του. Η επόμενη αγωνιστική, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στις 12/12 την τουρκική Ζιράατ Μπανκάσι.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ