Ολυμπιακός – Μεντιτεράνι 10-15: Οι «Ερυθρόλευκες» προχωρούν για το Final 4

Ολυμπιακός – Μεντιτεράνι 10-15: Οι «Ερυθρόλευκες» προχωρούν για το Final 4

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μεντιτεράνι με σκορ 10-15 και καλή εμφάνιση στο τελευταίο οκτάλεπτο, βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκριση για το Final 4 του LEN Champions League.

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κερδίσει τρεις αγώνες σερί και έχει συγκεντρώσει 9 βαθμούς, των οποίων οι 6 έχουν αποκτηθεί από τη Βουλιαγμένη που βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου. Η Μεντιτεράνι έχει υποστεί 3 ήττες.

Η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού πέτυχε μια ακόμη αποφασιστική νίκη για την πρόκριση στο Final 4. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού νίκησαν με 15-10 τη Μεντιτεράνι στη Βαρκελώνη, έφτασαν τρεις συνεχόμενες νίκες και βρίσκονται πολύ κοντά στον στόχο τους, καθώς έχουν νικήσει όλες τις αντιπάλους με μεγάλες διαφορές, κατακτώντας έτσι την πρώτη θέση στον ομίλο και πλησιάζοντας το Final 4.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης και η ομάδα του κατάφεραν να ανατρέψουν τον αρχικό υπολογισμό του αγώνα, καθώς παρότι βρέθηκαν πίσω μετά από το πρώτο μέρος του αγώνα, κατάφεραν να κερδίσουν το παιχνίδι με μια εντυπωσιακή εμφάνιση και μια εξαιρετική αμυντική στρατηγική. Η ομάδα κατάφερε να κερδίσει μια πολύ σημαντική νίκη που την φέρνει πολύ κοντά στο Final 4. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Ιωάννη Χυδηριώτη, αλλά η Μεντιτεράνι αντιδράσει και έφτασε στο 3-1. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει στο 3-2, αλλά η Μεντιτεράνι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με σκορ 6-5. Στην δεύτερη περίοδο, οι παίκτριες του Ολυμπιακού κατάφεραν να επηρεάσουν το παιχνίδι και να πάρουν το προβάδισμα με 11-9. Τέλος, στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός κυρίαρχησε και με τον επιμέρους σκορ 4-1 κέρδισε τον αγώνα με τελικό σκορ 15-10.

Ο αγώνας είχε ως εξής οκτάλεπτα: 4-2, 2-3, 3-6, 1-4.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού που συμμετείχαν στον αγώνα ήταν: Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 4, Ελευθεριάδου 2, Τριχά 3, Ξενάκη 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου, Δρακοτού, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Κωνσταντοπούλου.

Οι παίκτριες της Μεντιτεράνι ήταν: Χιμένεθ Πέρεζ, Φαν ντερ Βέιντεν, Μορόν, Ριβέρο, Χάμπο, Μορένο Πέρεθ 1, Εσπάρ, Πρατς 1, Βιλαντότ, Αλμέιδα, Μούκσι 1, Γκρανέρο, Ντίαζ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ