Ολυμπιακός: Καθοριστικός αγώνας για την πρόκριση στην Ηλιούπολη!

Ολυμπιακός: Καθοριστικός αγώνας για την πρόκριση στην Ηλιούπολη!

Την Τετάρτη (18/10), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού θα διεκδικήσει την πρόκριση στους “32” της Ευρώπης.

Στις 18:00, στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ρέιμοντ Σάσαρι στη ρεβάνς του δεύτερου γύρου, με επίκεντρο την εξασφάλιση του εισιτηρίου για την επόμενη φάση.

Μετά την εντυπωσιακή νίκη με 24-31 στη Σαρδηνία στην πρώτη αναμέτρηση των “64” της διοργάνωσης, οι “ερυθρόλευκοι” του Νίκου Γραμματικού έχουν τον έλεγχο της προκρισίας στα χέρια τους και επιδιώκουν να την ασφαλίσουν στην κρίσιμη ρεβάνς με τους Ιταλούς στην Ελλάδα.

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: «Το δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στην Σάσαρι είναι αύριο. Είμαστε σε καλή κατάσταση και προετοιμασία. Πρέπει να εμφανιστούμε σοβαροί, να παίξουμε καλά και να κερδίσουμε για να προκριθούμε. Οι παίκτες είναι σε καλή κατάσταση και πρέπει να διαχειριστούμε την κούραση. Το αποτέλεσμα του αυριανού παιχνιδιού εξαρτάται μόνο από την απόδοση μας, και για αυτό πρέπει να δείξουμε συνέπεια και αφοσίωση για να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι».

Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης: «Αύριο, η ομάδα μας δίνει ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια της χρονιάς, το πρώτο στην έδρα μας. Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις για εμάς είναι μια πρόκληση και θέλουμε να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά γίνεται, αντιμετωπίζοντας κάθε γύρο και κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Μετά τη σπουδαία νίκη στην Ιταλία, θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και αύριο, με την υποστήριξη του κόσμου μας, για να προκριθούμε. Ο κόσμος μας είναι σημαντικός παράγοντας και θέλουμε να μας δώσει ώθηση όπως μόνο αυτός ξέρει».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ