Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ στον αποφασιστικό αγώνα για τον τίτλο στο χάντμπολ

Ολυμπιακός εναντίον ΑΕΚ στον αποφασιστικό αγώνα για τον τίτλο στο χάντμπολ

Σε έναν κρίσιμο αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την ΑΕΚ στο κλειστό της Ηλιούπολης στις 19:30, στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος Handball Premier.

Μετά τη νίκη της ΑΕΚ στον τέταρτο αγώνα και την ισοφάριση της σειράς 2-2, ο Ολυμπιακός έχει το πλεονέκτημα της έδρας και επιδιώκει να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το ματς θα μεταδοθεί σε live streaming από το επίσημο κανάλι του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού στο YouTube (OSFP TV).

Στις απουσίες των ομάδων, θα πρέπει να προστεθεί οι επιπλέον παίκτες που λείπουν από το παιχνίδι, όπως ο δεξιός εξτρέμ Βίντα για τον Ολυμπιακό και ο πλέι μέικερ Γιόνσον για την ΑΕΚ, ενώ ο αριστερός ίντερ Στίπε Μαντάλινιτς είναι αμφίβολος.

Ο Ολυμπιακός επιδιώκει το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ενώ η ΑΕΚ στοχεύει στο 6ο πρωτάθλημα της ιστορίας της, με τον αγώνα να αναμένεται αμφίρροπος και απαιτητικός για τις δύο ομάδες.

Δηλώσεις

Ανχελ Μοντόρο (δεξιός ίντερ Ολυμπιακού): «Φτάσαμε στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα για τον τίτλο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα πάντα».

Χάρης Μάλλιος (πλέι μέικερ ΑΕΚ): «Έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ