Ολυμπιακός: Αγώνας στο Κερατσίνι εναντίον του Απολλώνιου

Ολυμπιακός: Αγώνας στο Κερατσίνι εναντίον του Απολλώνιου

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού συνεχίζει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, το Σάββατο (20/1), με εκτός έδρας αγώνα.

Στις 19:00, οι παίκτριες του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν τον ΟΦΑ Απολλώνιο στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Νικολαΐδης», για την 14η αγωνιστική της Volley League.

Μετά την άνετη επικράτηση (3-0) ενάντια στη Λαμία στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», οι παίκτριες του Ολυμπιακού αγωνίζονται στο Κερατσίνι, όπου επιδιώκουν τη νίκη εναντίον του Απολλώνιου, προκειμένου να συνεχίσουν επιτυχημένα την πορεία τους στο πρωτάθλημα.

Εισιτήρια για το παιχνίδι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., εν όψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (27/1, 19:30) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για την 15η αγωνιστική της Volley League Γυναικών, ενημερώνει τους οπαδούς του για τα ακόλουθα:

Η διάθεση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει και πραγματοποιείται ως εξής:

Α) Ηλεκτρονικά, όλο το 24ωρο, από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας (olympiacossfp.gr) και μέσω Ticketmaster (https://www.ticketmaster.gr/showEventInformation.html?idEvent=2006408).
Β) Καθημερινά (10:00-18:00), από το Γραφείο του Τμήματος Μελών/Φίλων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (κάτω από την θύρα 19-Εμπορική Στοά).

Οι τιμές των εισιτηρίων: 5€, 10€, 15€, 20€, 25€

*Η είσοδος με την Κάρτα Μέλους έχει προτεραιότητα. Τα μέλη με την κάρτα της σεζόν 2023-24, θα παραλαμβάνουν πρόσκληση για την είσοδό τους στο γήπεδο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ