Οι Εθνικές Ομάδες Ενόργανης Γυμναστικής στο Ρίμινι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Εφήβων

Οι Εθνικές Ομάδες Ενόργανης Γυμναστικής στο Ρίμινι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Εφήβων

Η Εθνική Ομάδα Ανδρών περιλαμβάνει τους Λευτέρης Πετρούνιας, Αλκίνοος Γραικός, Νίκος Ηλιόπουλος, Απόστολος Κανέλλος, Αντώνης Τανταλίδης και Χρήστος Τσιγγελίδης, ενώ στην Ομάδα Εφήβων αγωνίζονται οι Σεραφείμ Εμινίδης, Βασίλης Προβιάς, Μανώλης Στουπάκης, Φώτης Τσολακίδης, Νίκος Τσούλος.

Οι προπονητές των ομάδων είναι οι Δημήτρης Ράφτης, Θεόφιλος Λαλεχός, Βασίλης Τσολακίδης, Γιάννης Ζαχαριάδης, ενώ υπάρχουν και διεθνείς κριτές, η φυσικοθεραπεύτρια και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ε.Γ.Ο. και υπεύθυνος της Ενόργανης Γυμναστικής, Αβραάμ Σαπρανίδης.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα περιλαμβάνει ομαδικό αγώνισμα με σύστημα «5-4-3». Επίσης, θα δοθεί το τελευταίο Ολυμπιακό εισιτήριο για το «Παρίσι 2024» μέσω του προκριματικού σύνθετου ατομικού ανδρών.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα αγωνιστεί στους κρίκους, ενώ άλλοι αθλητές μας θα συμμετάσχουν σε διάφορα όργανα. Η διοργάνωση περιλαμβάνει 302 αθλητές από 37 χώρες.

Ο προγραμματισμός του Πρωταθλήματος περιλαμβάνει πολλά συναρπαστικά γεγονότα, με την αρχή να γίνεται την Τετάρτη (24/04) με τους προκριματικούς αγώνες των ανδρών. Ακολουθούν οι αγώνες των εφήβων και τα τελικά ματς του Πρωταθλήματος.

Οι στόχοι των Ελλήνων αθλητών αναλύθηκαν από τον ομοσπονδιακό προπονητή Δημήτρη Ράφτη, ο οποίος εξέφρασε αισιοδοξία για την παρουσία της Εθνικής Ομάδας Ανδρών στο πρωτάθλημα.

Συνοπτικά, το Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής προβλέπει έντονη ανταγωνιστικότητα και συναρπαστικές στιγμές για τους λάτρεις του αθλήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ