Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει να νικά στα διπλά αγώνες

Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει να νικά στα διπλά αγώνες

Αν και αποκλείστηκε νωρίς από το μονό του ταμπλό, ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει να έχει εξαιρετικές επιδόσεις στους διπλούς αγώνες.

Με τον συμπαίκτη του, Ρόμπιν Χάασε, κατάφερε να κερδίσει τους Άλεξ Ντε Μινόρ και Μαξ Πουρσέλ από την Αυστραλία και να προκριθεί στους προημιτελικούς του ATP Masters 1000 στη Σαγκάη.

Το ζευγάρι Τσιτσιπάς-Χάασε πήρε το super tie break του τρίτου σετ με 10-5, κατακτώντας μια ακόμη δύσκολη νίκη και καθορίζοντας τον επόμενο αγώνα τους με τους Γρανογέρς και Σεμπάγιος για μια θέση στα ημιτελικά.

Ο αγώνας:

Οι Τσιτσιπάς και Χάασε πήραν ένα μπρέικ στο πρώτο σετ και κέρδισαν το σετ με 7-5. Κράτησαν τα σέρβις τους και αποδείχθηκαν ανώτεροι από τους Αυστραλούς, οι οποίοι έχασαν 12 πόντους στο σερβίς τους.

Οι Ντε Μινόρ και Πουρσέλ αντέδρασαν και κέρδισαν το δεύτερο σετ, ισοφαρίζοντας το ματς σε 1-1. Στο αποφασιστικό τρίτο σετ των 10 πόντων, οι Τσιτσιπάς και Χάασε ήταν πολύ ανώτεροι, κερδίζοντας με 10-5 και προκρίνοντας στους προημιτελικούς της Σαγκάης μετά από συνολικά 1 ώρα και 27 λεπτά!

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ