Ο Τσιτσιπάς διαψεύδει τη μητέρα του για τη Μπαντόσα: «Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε για τη σύντροφό μου» (βίντεο)

Ο Τσιτσιπάς διαψεύδει τη μητέρα του για τη Μπαντόσα: «Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε για τη σύντροφό μου» (βίντεο)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε ένα εντυπωσιακό διαζύγιο με τη μητέρα του, υποστηρίζοντας τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα, μετά από τα όσα είπε γι’ αυτήν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” μετά την επιστροφή του από το Roland Garros. Ο Έλληνας τενίστας επέστρεψε στην Ελλάδα για μία εβδομάδα με τη σύντροφό του, Πάουλα Μπαντόσα.

Μεταξύ άλλων, αντιδράσει και στις πρόσφατες δηλώσεις της μητέρας του, η οποία επεσήμανε ότι η αγαπημένη του κόρη δεν έχει αυτοπεποίθηση.

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου»

«Δεν έχω τη δυνατότητα να επιστρέφω συχνά στην Ελλάδα, οπότε θα ξεκουραστώ. Το Roland Garros πήγε αρκετά καλά. Φυσικά, πίστευα ότι θα μπορούσε να είχε πάει ακόμα καλύτερα, κυρίως λόγω των αποτελεσμάτων. Έδωσα τον εαυτό μου στον αγώνα 100%», αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς αρχικά.

«Ήρθατε στην Ελλάδα με την κα. Μπαντόσα και έτσι καταρρίπτετε τις φήμες για χωρισμό…», του είπε η δημοσιογράφος, με τον ίδιο να απαντά: «Ναι, αυτό συνέβη πριν από μερικές εβδομάδες».

«Δεν είναι αλήθεια αυτό που είπε η μητέρα μου. Η κα. Μπαντόσα έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση και δυστυχώς πρέπει να φύγουμε τώρα. Συγγνώμη. Είμαι καταπληκτικός, όπως και η Πάουλα. Αυτά είναι αστεία πράγματα», συμπληρώνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

πηγή: athensmagazine.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ