Ο Τεντόγλου εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον Παναγιώτη Δημάκο (βίντεο)

Ο Τεντόγλου εξηγεί γιατί δεν χαιρέτησε τον Παναγιώτη Δημάκο (βίντεο)

Ο Μίλτος Τεντόγλου αποφάσισε να εξηγήσει τον λόγο πίσω από το γεγονός ότι δεν χαιρέτησε πρώτα τον γραμματέα του ΣΕΓΑΣ, Παναγιώτη Δημάκο, κατά την αποθεωτική υποδοχή που του έκαναν φίλοι και συγγενείς.

Το περιστατικό αυτό προκάλεσε αρκετά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή να αποφασίζει να διορθώσει την παρεξήγηση μέσω ενός βίντεο.

“Καλησπέρα. Θέλουμε να εξηγήσουμε ότι αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί δεν έχει καμία βάση”, λέει αρχικά ο προπονητής του Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, και στη συνέχεια ο λόγος μεταφέρεται στον παγκόσμιο πρωταθλητή του μήκους, ο οποίος εξηγεί: “Παιδιά, χτες αυτό που έγινε, όπου δεν χαιρέτησα τον κ. Δημάκο, ο οποίος είναι φίλος μου και τον ξέρω πολλά χρόνια, οφείλεται στο γεγονός ότι είχα να δω τον παππού μου για πάνω από δύο χρόνια. Διότι ακόμη και ψέματα, για ένα χρόνο. Ο παππούς μου αντιμετωπίζει έναν πολύ σοβαρό προβλήματα υγείας και ταξίδεψε ειδικά για αυτήν την ευκαιρία. Ήθελα απλά να του δώσω τη χαρά του να με δει και να τον χαιρετήσω πρώτα, και αυτό κάνω. Το κάνω για τον παππού μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ο ΣΕΓΑΣ με υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ κοντά μας και βοηθάει τους αθλητές συνεχώς.”

Ο κ. Δημάκος συμπληρώνει: “Όπως ακούγεται και στο βίντεο, λέει: Πρώτα ο παππούς. Αλήθεια”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ