Ο συγκλονιστικός Καραλής έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6,08 μέτρα και έγινε ο τέταρτος καλύτερος όλων των εποχών (vids)

Ο συγκλονιστικός Καραλής έσπασε το πανελλήνιο ρεκόρ με άλμα στα 6,08 μέτρα και έγινε ο τέταρτος καλύτερος όλων των εποχών (vids)

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να εντυπωσιάζει με εξαιρετικές επιδόσεις στο άλμα επί κοντώ, φτάνοντας σε νέα επίπεδα δόξας και καταρρίπτοντας παλιά ρεκόρ.

Εξαιρετική Επίδοση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου

Στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου, ο Καραλής πραγματοποίησε άλμα στα 6,08 μέτρα, καταρρίπτοντας το δικό του προηγούμενο ρεκόρ των 6,05 μέτρων από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Κίνα.

Στη Λίστα των Μεγάλων του Άλματος Επί Κοντώ

Με αυτή την επίδοση, ο Έλληνας πρωταθλητής έγινε μόλις ο τέταρτος αθλητής στην ιστορία του άλματος επί κοντώ που ξεπερνά το όριο των 6,08 μέτρων, προσπερνώντας αθλητές όπως οι Κέι Σι Λάιτφουτ, Στίβεν Χούκερ και Σαμ Κέντρικς. Μπροστά του παραμένουν μόνο οι θρύλοι:

  • Αρμάντ Ντουπλάντις – 6,28 μ.
  • Ρενό Λαβιλενί – 6,16 μ.
  • Σεργκέι Μπούμπκα – 6,15 μ.
  • Η Διαδρομή Του Αγώνα

    Η προσπάθεια του Καραλή ξεκίνησε με άλμα στα 5,65 μέτρα, το οποίο πέρασε με την πρώτη προσπάθεια. Στη συνέχεια, τα 5,92 μέτρα χρειάστηκαν τρεις προσπάθειες για να συμπληρωθούν, γεγονός που φανέρωσε τη συγκέντρωση και την ψυχραιμία του κορυφαίου αθλητή. Η στιγμή της απογείωσης ήρθε με το άλμα στα 6,08 μέτρα, επιβεβαιώνοντας τη θέση του στους κορυφαίους παγκοσμίως.

    Η πορεία του Εμμανουήλ Καραλή στο άλμα επί κοντώ αποτελεί απόδειξη διαρκούς προόδου και δέσμευσης στην αριστεία του ελληνικού αθλητισμού.

    O Παναθηναϊκός ψάχνει την υπέρβαση με τον Καλάμπρια

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ