Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Πανιωνίου στο πόλο(pic)

Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Πανιωνίου στο πόλο(pic)

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζει να πετυχαίνει νίκες στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Στο όγδοο φιλικό τους, οι φετινοί Κυπελλούχοι Ελλάδας επικράτησαν εύκολα με 35-19 του Πανελλήνιου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, παρουσιάζοντας άρτια απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πλούσιο πρόγραμμα για τον Ολυμπιακό: Δύο σημαντικά παιχνίδια ανά εβδομάδα

Ο Ολυμπιακός ήταν απόλυτος κυρίαρχος από την αρχή του αγώνα και κατάφερε να κερδίσει με μεγάλη διαφορά, φτάνοντας μέχρι και το 30-16 στο 53ο λεπτό. Η διαφορά αυτή διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί με +16 του Πανελλήνιου στον εντός έδρας αγώνα.

Την επόμενη φιλική αναμέτρησή τους, οι “ερυθρόλευκοι” θα τη δώσουν την Τρίτη (12/9) στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά αντιμετωπίζοντας την κυπριακή ομάδα Ανόρθωση.

Η ομάδα του προπονητή Νίκου Γραμματικού συνεχίζει να αυξάνει την ένταση και τον ρυθμό της προετοιμασίας της, προετοιμάζοντας τον πρώτο στόχο της για τη σεζόν 2023-24, το Super Cup, που θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο Δαϊς και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, τη Δευτέρα (18/9) στις 19:00.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ