Ο Ναδάλ σχεδιάζει να αποσυρθεί από το τένις το 2024

Ο Ναδάλ σχεδιάζει να αποσυρθεί από το τένις το 2024

Ο Ραφαέλ Ναδάλ, ένας από τους μεγαλύτερους τενίστες όλων των εποχών, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι σκοπεύει να αποσυρθεί από την επαγγελματική δράση το 2024. Αυτή η απόφαση έρχεται μετά από οκτώ μήνες απουσίας λόγω τραυματισμού στο ισχίο και δύο χειρουργεία.

Ο Ισπανός πρωταθλητής δήλωσε σε συνέντευξή του στο κανάλι “Movistar+” ότι, παρόλο που το 2024 μπορεί να είναι η τελευταία του χρονιά, δεν μπορεί να είναι απόλυτα βέβαιος για το μέλλον του διότι αναγνωρίζει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ο Ναδάλ είπε επίσης ότι δεν έχει σκοπό να επιστρέψει για να κατακτήσει άλλα Grand Slam τίτλους, αλλά απλά να απολαμβάνει τον ανταγωνισμό και το παιχνίδι.

Ο Ναδάλ είχε τεράστια επιτυχία στο Ρολάν Γκαρός, αλλά λόγω του τραυματισμού του χρειάστηκε να αποσυρθεί από το τουρνουά φέτος. Ο τενίστας, που έχει κατακτήσει 14 φορές το Ρολάν Γκαρός, αποκάλυψε ότι πριν από λίγους μήνες υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο ισχίο.

Όσον αφορά το μέλλον του τένις, ο Ναδάλ σχολίασε επίσης για τον διάδοχό του, Κάρλος Αλκαράθ, και του πρότεινε να συνεχίσει να βελτιώνεται.

Ο Ναδάλ συνεχίζει να είναι ένας θρύλος του τένις και η απόφασή του να αποχωρήσει από το αθλητικό πεδίο θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στον χώρο του τένις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ