Ο Μάρεϊ επιθυμεί να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Μάρεϊ επιθυμεί να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Βρετανός τενίστας, Αντι Μάρεϊ, θέλει να πάρει μέρος για πέμπτη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με σκοπό να κατακτήσει το τρίτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας του. Μετά τις επιτυχίες του στο Λονδίνο το 2012 και στο Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016, ο Μάρεϊ θέλει να προσθέσει ένα ακόμη επίτευγμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο ίδιος δήλωσε: “Θα ήταν πολύ ωραίο να συμμετάσχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Έχω ζήσει συναρπαστικές εμπειρίες καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας μου σε αυτή την αθλητική διοργάνωση και μου άρεσε πολύ η συμμετοχή μου σε όλα τα παιχνίδια”

Στο Twitter, μετά την αποτυχία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021 στο Τόκιο, ο Μάρεϊ έγραψε: “Εάν αυτή είναι η τελευταία φορά που θα συμμετέχω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας και όλους όσους με υποστήριξαν. Ήταν πραγματική τιμή να σας εκπροσωπήσω και να παίξω για τη χώρα μου σε τέσσερεις Ολυμπιακούς Αγώνες και δημιουργήθηκαν κάποιες από τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής μου”.

Παρόλα αυτά, καθώς πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, ο Μάρεϊ επισημαίνει: “Ήμουν πολύ απογοητευμένος την τελευταία φορά. Είχα τραυματιστεί πριν το τουρνουά και είχα δεσμευθεί ότι θα επικεντρωθώ στο διπλό. Ήμασταν πολύ κοντά σε μετάλλιο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα ήθελα να έχω μία ακόμη ευκαιρία να παίξω το επόμενο έτος στο Παρίσι. Αυτοί θα είναι οι πέμπτοι και πιθανόν οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ