Ο Λεκλέρκ Ηγείται στις Δοκιμές στο Μπαχρέιν (φωτογραφία)

Ο Λεκλέρκ Ηγείται στις Δοκιμές στο Μπαχρέιν (φωτογραφία)

Ο Σαρλ Λεκλέρκ σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στην τρίτη και τελευταία ημέρα των δοκιμών ενόψει της νέας σεζόν της Formula 1, που ολοκληρώθηκαν σήμερα (23/2) στο Μπαχρέιν. Ο οδηγός της Ferrari “γύρισε” την “Bahrain International Circuit” σε 1:30.322, είσαι 46 χιλιοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος από τον Τζορτζ Ράσελ της Mercedes στο τέλος της ημέρας, το πρόγραμμα της οποίας ήταν λίγο διαφορετικό συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες.

Περίπου μισή ώρα μετά την αρχή του πρωινού προγράμματος, εμφανίστηκαν κόκκινες σημαίες εξαιτίας του Σέρχιο Πέρες της Red Bull, που πέρασε πάνω από ένα αποχετευτικό καπάκι στη στροφή 11 και αποκολλήθηκε. Αν και δεν ήταν αυτό που ανάγκασε τη Ferrari να αλλάξει το πάτωμα στο αυτοκίνητο του Λεκλέρκ, οι εργασίες έγιναν στο συγκεκριμένο σημείο της πίστας. Μετά την επανεκκίνηση των δοκιμών, η διαδικασία συνεχίστηκε χωρίς διακοπή μέχρι το τέλος της ημέρας.

Καθώς τα αυτοκίνητα επέστρεψαν στην πίστα, οι θερμοκρασίες μειώθηκαν, καθιστώντας τις συνθήκες πιο αντιπροσωπευτικές για το Grand Prix του Μπαχρέιν που ξεκινά στις 2 Μαρτίου μετά τη δύση του ηλίου. Παρόλα αυτά, ο Λεκλέρκ διατήρησε την πρώτη θέση στην κατάταξη, με τους Ράσελ και Ζου να ακολουθούν στις δύο επόμενες θέσεις, ενώ τέταρτος ήταν ο Φερστάπεν. Ο Τσουνόντα και ο Άλμπον κατέλαβαν τις 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα της τρίτης και τελευταίας ημέρας δοκιμών στο Μπαχρέιν έχουν ως εξής:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ