Ο Goat Τζόκοβιτς: Καταλαμβάνει τον Μεντβέντεφ και φτάνει τα 24 Grand Slam!

Ο Goat Τζόκοβιτς: Καταλαμβάνει τον Μεντβέντεφ και φτάνει τα 24 Grand Slam!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δείχνει ότι δεν υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να τον ανατρέψει!

Στον τελικό του US Open, ο Σέρβος τενίστας κατάφερε να νικήσει εύκολα τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (6-3, 7-6(5), 6-3) και να κατακτήσει το 24ο Grand Slam της απίστευτης καριέρας του.

Ο Τζόκοβιτς, για τέταρτη φορά, έγινε ο βασιλιάς των Η.Π.Α., φθάνοντας να αναπτύξει ένα νέο επίπεδο ανωτερότητας στο άθλημα. Μέσα σε μόλις 3 ώρες και 17 λεπτά, κατάφερε να καταντήσει το αντιπροσωπευτικό σύμβολο του μύθου Τζόκοβιτς, καθώς οι τίτλοι του έφτασαν τους 96. Ταυτόχρονα, με αυτή τη νέα επίτευξη, σφράγισε τη θέση του στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, κερδίζοντας επιπλέον 2,000 βαθμούς, ενώ ανταμείφθηκε και με άλλα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Με μια απόσταση 2 βαθμών από τον Ράφα Ναδάλ, ο Σέρβος τενίστας αφιέρωσε το τρόπαιο στην οικογένειά του: “Ζω το παιδικό μου όνειρο, να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο. Προέρχομαι από ένα δύσκολο μέρος, οι γονείς μου έκαναν τεράστιες θυσίες για εμένα, με υποστήριξαν για να παίξω ένα ακριβό άθλημα, το οποίο δεν μπορούν να απολαύσουν όλοι. Η οικογένειά μου είχε πάντα τεράστια πίστη σε μένα. Θέλω να πω στην οικογένειά μου ότι σας αγαπώ, αυτό το τρόπαιο είναι δικό σας, είναι ένα ξεχωριστό επίτευγμα. Όταν συνειδητοποίησα ότι μπορώ να το επιτύχω, συνέχισα να θέτω νέους στόχους. Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα κατακτήσω 24 Grand Slam τίτλους.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ