Ο Γκιώνης Στο Κυρίως Ταμπλό Του Contender Του Κατάρ

Ο Γκιώνης Στο Κυρίως Ταμπλό Του Contender Του Κατάρ

Πριν το 2024, ο κορυφαίος Έλληνας πινκπονίστας κατέκτησε τη 2η θέση στο WTT Feeder της Ιταλίας. Στις πρώτες ημέρες του νέου έτους επιδιώκει καλή βαθμολογία σε υψηλότερο τουρνουά, προσδοκώντας και σε συγκομιδή πόντων. Σήμερα, στις 16/01, πέρασε τα προκριματικά.

Στην 3η μέρα των αγώνων στην Ντόχα, αντιμετώπισε τον Γερμανό Κέι Στούμπερ και επικράτησε με 3-2 σετ. Έτσι προκρίθηκε στον ταμπλό των 32, υλοποιώντας τον πρώτο του στόχο. Το επόμενο ματς του είναι ενάντια στον Ιζάκ Κουέκ από τη Σιγκαπούρη. Στο διπλό, αποκλείστηκε με τον συμπαίκτη του Κωνσταντίνο Αγγελάκη.

Στο απλό ανδρών προκρίθηκε στον 1ο γύρο, κερδίζοντας τον Ινδό Μανούς Σαχ. Σήμερα, επίσης, κέρδισε τον Γερμανό Κέι Στούμπερ. Στο διπλό αντιμετώπισε τους Μανούς Ουτπαλμπέι Σαχ/Σενχίτ Σουραβατζούλα και αποκλείστηκε με 3-0 σετ.

Σήμερα, τρίτη, έγινε και ο καθοριστικός 2ος προκριματικός γύρος του διπλού ανδρών, όπου αποκλείστηκε. Στις 5μμ ώρα Ελλάδας θα διεξαχθεί το ματς στο τραπέζι 4. Αν ο Γκιώνης περάσει, θα αντιμετωπίσει τον νικητή ανάμεσα στον Λι Σανγκσού (Κορέα) και τον Τσουάν Τσι Γιουάν (Ταϊπέι).

Στη Ντόχα αγωνίστηκε και η Ελισάβετ Τέρπου, που αποκλείστηκε στα προκριματικά του απλού με 1 νίκη και 1 ήττα. Οι μεταδόσεις απ’ όλα τα τραπέζια του Contender γίνονται από το κανάλι της WTT στο youtube: https://shorturl.at/DVY01.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ