Ο Γιάννης Τακουρίδης συνεχίζει την πορεία του με τον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Τακουρίδης συνεχίζει την πορεία του με τον ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Τακουρίδης θα παραμείνει στο ΠΑΟΚ ανδρών ως παίκτης βόλεϊ. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ομάδας, οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την συνέχιση της συνεργασίας τους για 9 σερί σεζόν. Ο στόχος τους είναι να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ να κατακτήσει όλους τους εγχώριους τίτλους ξανά, όπως έκανε και πέρυσι παίρνοντας το Κύπελλο.

Ο Γιάννης Τακουρίδης, γεννημένος το 1988 και ύψους 200εκ., είναι ο αρχηγός της ομάδας του ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει να παίζει με τα ασπρόμαυρα για την 9η συνεχόμενη χρονιά του. Μετά την κατάκτηση του 4ου Κυπέλλου με την ομάδα του, ο Τακουρίδης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος δήλωσε στον επίσημο ιστότοπο της ομάδας, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω για άλλη μια χρονιά με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, τον προπονητή και τον κόσμο που μου έδειξαν εμπιστοσύνη όλα αυτά τα χρόνια. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα μας. Η ομάδα έχει ψηλούς στόχους και θα παλέψουμε για την κατάκτηση όλων των τίτλων, όπως κάναμε και τα προηγούμενα χρόνια. Εύχομαι μια υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ