Ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός νίκησε τη Μπεσίκτας και έκανε το 2/2 στην Οχρίδα (29-26)

Ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός νίκησε τη Μπεσίκτας και έκανε το 2/2 στην Οχρίδα (29-26)

Η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο διεθνές τουρνουά στην Οχρίδα. Μετά τη νίκη τους με 34-31 στο πρώτο ματς του τουρνουά, οι πρωταθλητές Ελλάδας πέτυχαν ακόμα μία επιτυχημένη εμφάνιση απέναντι στη δυνατή Μπεσίκτας, επικρατώντας με 29-26.

Ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας μία ομάδα υψηλού επιπέδου με εντυπωσιακή ιστορία στο χάντμπολ, κατάφερε να επικρατήσει σε μεγάλο μέρος του αγώνα, αποκτώντας μεγάλες διαφορές και πανηγυρίζοντας έτσι τη δεύτερη νίκη του στο τουρνουά. Ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ για την ομάδα ήταν ο Σλίσκοβιτς, με 7 τέρματα. Την Παρασκευή, οι “ερυθρόλευκοι” θα αντιμετωπίσουν την Golden Art στο τρίτο τους ματς στο διεθνές τουρνουά της Β. Μακεδονίας.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά στον αγώνα, με τον Καραμπουρνιώτη να ισοφαρίζει αμέσως το προβάδισμα που πήρε η Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα ανέβασε το σκορ σε 6-3, αλλά ο Ολυμπιακός αντέδρασε και κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός συνέχισε να κυριαρχεί στον αγώνα και πήρε μια άνετη νίκη με 29-26.

Στην επικοινωνία του αγώνα, υπήρξε ένταση μεταξύ παικτών, όμως αυτό δεν επηρέασε την απόδοση της ομάδας. Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός συνέχισε να κατακτάει το γήπεδο και συγκέντρωσε τη νίκη.

Η εντυπωσιακή απόδοση της ομάδας

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν για τον Ολυμπιακό ήταν οι ακόλουθοι: Κοτανίδης, Τζηράς, Καραμπουρνιώτης, Παπαβασίλης, Βίντα, Τζίμπουλας, Παπαντωνόπουλος, Βαμβακάρης, Σλίσκοβιτς, Δομπρής, Τσιγαρίδας, Πασσιάς, Μοντόρο, Σλαβούλιτσα, Κάβτσιτς, Μιχαηλίδης, Σάββας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ