Νικ Κύργιος στο OnlyFans – Η Υπόσχεσή του προς τους Θαυμαστές

Νικ Κύργιος στο OnlyFans – Η Υπόσχεσή του προς τους Θαυμαστές

Ο αστέρας του τένις, Νικ Κύργιος, ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το OnlyFans με τη δέσμευση να μοιραστεί την προσωπική του πλευρά και να αλλάξει τον τρόπο που οι αθλητές μοιράζονται το περιεχόμενό τους με το κοινό. Ο 28χρονος τενίστας αντιμετωπίζει επί του παρόντος προβλήματα με το γόνατο και τον καρπό και είναι αμφίβολο αν θα συμμετάσχει στο Australian Open τον Ιανουάριο.

Σχετικά με την απόφασή του, ο Κύργιος δήλωσε: “Ανατρέπουν τα δεδομένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ήθελα να είμαι μέρος αυτού. Οι αθλητές πλέον χρειάζεται να έχουν παρουσία στο διαδίκτυο, όχι μόνο στο γήπεδο. Θέλω να δημιουργήσω, να παράγω, να σκηνοθετήσω και να διαχειρίζομαι περιεχόμενο. Αυτό είναι το μέλλον”.

Ο Νικ Κύργιος στο OnlyFans θα παρέχει αποκλειστικό περιεχόμενο για τους θαυμαστές του, περιλαμβάνοντας συμβουλές, κόλπα, παιχνίδια και τατουάζ, καθώς και προσωπικές στιγμές.

Επιπλέον, η σύντροφός του, Costeen Hatzi, αναμένεται επίσης να συμμετέχει στον λογαριασμό του. Η 23χρονη ξεκίνησε τη σχέση της με τον Κύργιο το 2021 και έκτοτε τους βλέπουμε να ταξιδεύουν μαζί σε όλο τον κόσμο.

Ο Νικ Κύργιος ενθουσιασμένος καλεί όλους τους θαυμαστές του να τον ακολουθήσουν στο OnlyFans, υποσχόμενος μοναδικές εμπειρίες και επικοινωνία μαζί του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ