Νέες Ενίσχυσεις για την ΑΕΚ με τους Βλαστό και Σίνα

Νέες Ενίσχυσεις για την ΑΕΚ με τους Βλαστό και Σίνα

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής προστίθεται στην ομάδα της ΑΕΚ, ο 23χρονος δεξιός εξτρέμ, Βίκτωρας Βλαστός, που προέρχεται από δυάχρονη παρουσία στη Δανία.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον Βίκτωρα Βλαστό. Ο νεαρός αθλητής θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στο τμήμα ανδρών χάντμπολ της ΑΕΚ. Με πολύχρονη πείρα στη Δανία, είμαστε βέβαιοι ότι θα προσθέσει αξία στην ομάδα μας».

Ο Βίκτωρας μοιράστηκε τις σκέψεις του με το aek.gr: «Είναι χαρά μου που γίνομαι μέλος της ΑΕΚ. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στο ελληνικό χάντμπολ και προσβλέπω σε μια ενδιαφέρουσα σεζόν με επιτυχίες και τρόπαια».

Καλώς ήρθες στην ΑΕΚ, Βίκτωρα!

Πριν από λίγες μέρες, η ΑΕΚ ανακοίνωσε και την απόκτηση του 22χρονου αριστερού εξτρέμ, Αρμάντο Σίνα:

sinaa

«Με χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του Αρμάντο Σίνα στην ομάδα. Ο νεαρός αριστερός εξτρέμ θα ενισχύσει το ρόστερ των ανδρών μας. Προερχόμενος από τη Δράμα και με διακρίσεις στην τοπική ομάδα, αναμένουμε να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Ο Αρμάντο Σίνα δήλωσε: «Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι μέρος της ΑΕΚ, μιας ομάδας με τεράστια ιστορία στο χάντμπολ. Ελπίζω να πετύχουμε πολλά μαζί και να χαρούμε τις επιτυχίες αυτής της συνεργασίας».

Καλώς όρισες στην ΑΕΚ, Αρμάντο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ