Ναδάλ: «Δύσκολο να πάω στο Wimbledon»

Ναδάλ: «Δύσκολο να πάω στο Wimbledon»

Ο Ράφα Ναδάλ αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του Roland Garros από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με σκορ 6-3, 7-6(5), 6-3 σε ματς με κλειστή οροφή.

Μετά τον αγώνα, ο Ισπανός τενίστας ανέφερε ότι θα είναι δύσκολο για αυτόν να συμμετάσχει στο Wimbledon και πως θα εστιάσει στην προετοιμασία του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αναφέροντας:

«Μου φαίνεται δύσκολο να πάω στο Wimbledon. Δεν νομίζω ότι είναι σοφό να αλλάξω από το χώμα στο χορτάρι, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες γίνονται στο χώμα. Ελπίζω να επιστρέψω για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, αυτό με κινητοποιεί και ελπίζω να είμαι καλά προετοιμασμένος. Στη συνέχεια, πρέπει να εξετάσω την κατάστασή μου όσον αφορά το κίνητρο, τη σωματική κατάσταση και το επίπεδο τένις, για να κρίνω αν έχει νόημα να συνεχίσω την πορεία μου στον αθλητισμό».

«Ευχαριστώ για όλα, η ενέργεια που νιώθω είναι εκπληκτική. Δεν μπορώ να πω αν είναι η τελευταία μου φορά εδώ. Αν ήταν, την απόλαυσα. Οι άνθρωποι ήταν εκπληκτικοί και είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια την αγάπη που ένιωσα. Αγαπώ τον αθλητισμό, την προπόνηση, το τένις. Απολαμβάνω τις στιγμές που δεν θα επαναληφθούν. Θέλω να συνεχίσω, αν και δεν ξέρω μέχρι πότε».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ