Μίλωνας – Ναντ 3-2: Νέα επιτυχία και πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του CEV Cup

Μίλωνας – Ναντ 3-2: Νέα επιτυχία και πρώτο βήμα για τα ημιτελικά του CEV Cup

Ο φετινός εντυπωσιακός Μίλωνας πραγματοποίησε μια ακόμα σπουδαία επίδοση στην Ευρώπη, επικρατώντας 3-2 σετ επί της γαλλικής Ναντ στον πρώτο αγώνα των «8» του CEV Cup. Σε πέντε μέρες, θα αγωνιστεί ξανά στη Γαλλία προκειμένου να διεκδικήσει μια ακόμα σημαντική πρόκριση, αυτή τη φορά στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 σετ και, αν και χάρισε στον αντίπαλό της τον τρίτο σετ, κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα.

Ο εκπληκτικός Μίλωνας αναδείχθηκε νικητής παρά την αντίσταση που αντιμετώπισε από την έμπειρη ομάδα της Ναντ, ακόμα και χωρίς τον τραυματία Πολουγιάν. Στη θέση του αντικατέστησε επάξια ο 18χρονος Νανόπουλος.

Η ρεβάνς θα λάβει χώρα στις 16/1 στο Salle Sportive Métropolitaine στις 21:00 ώρα Ελλάδας. Για να προκριθεί, ο Μίλωνας θα χρειαστεί νίκη ακόμα και με 3-2 σετ. Σε περίπτωση ήττας με 3-2 σετ, θα πραγματοποιηθεί χρυσό σετ 15 πόντων για την πρόκριση.

Οι ηγέτες της ομάδας, Νανόπουλος, Χανδρινός και Μολίνα έκαναν εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ οι Χερ, Μπάσης, και Χαραλαμπίδης συμμετείχαν ενεργά στη νίκη.

Ο Μίλωνας κέρδισε παρά τις 16 άσσους που δέχτηκε από την Ναντ. Στο φινάλε του αγώνα, ο Αριστείδης Χανδρινός κατάφερε να ολοκληρώσει τον αγώνα με εντυπωσιακό τρόπο χάρη στην παρουσίαση του αλλά και της ομάδας συνολικά.

Οι προσπάθειες του Μίλωνα ανταμείφθηκαν καθώς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη αν και αντιμετώπιζαν δυσκολίες από την Ναντ. Τα σετ ήταν τα εξής: 25-22, 25-23, 16-25, 23-25, 15-12 (σε 125′).

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ