Λουάνα Αλόνσο: Η κολυμβήτρια που τραβάει τα βλέμματα έκλεψε την παράσταση και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες (φωτογραφίες)

Λουάνα Αλόνσο: Η κολυμβήτρια που τραβάει τα βλέμματα έκλεψε την παράσταση και προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες (φωτογραφίες)

Η Γερμανίδα Αλίκα Σμιντ βρέθηκε αντιμέτωπη με μια σκληρή αντίπαλο στη μάχη για τον τίτλο της πιο γοητευτικής αθλήτριας στους επερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα λάβουν χώρα στο Παρίσι.

Η ανατριχιαστική αθλήτρια είναι η παραγουανή κολυμβήτρια Λουάνα Αλόνσο η οποία έλαβε την πολύτιμη συμμετοχή της στο σημαντικό γεγονός στην αρχή της εβδομάδας και αφιέρωσε αμέσως χρόνο να το μοιραστεί με τους πολλούς ακόλουθούς της στα social media.

Μεταδίδοντας το μήνυμα “Είναι επίσημο! Προκρίθηκα για τους αγώνες του Παρισιού το 2024”, κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 2,5 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 24 ώρες. Η λατρεία για την Αλόνσο είναι μεγάλη στην πατρίδα της, την Αργεντινή, με τους οπαδούς της να της προτείνουν να διεκδικήσει τον τίτλο της «Καλλονής του Κόσμου» λόγω της εντυπωσιακής της εμφάνισης.

photo1719469993

Η λαμπρή πορεία της Αλόνσο ξεκίνησε στα σχολικά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, και το 2022 το ταλέντο της τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας κατά τη διάρκεια των Αγώνων Νέων της Λατινικής Αμερικής που πραγματοποιήθηκαν στην Αργεντινή.

Ξεκίνησε την κολύμβηση σε νεαρή ηλικία και έλαβε μέρος στον πρώτο αγώνα της στα έντεκα της χρόνια.

photo1719469980

Συμμετείχε επίσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2021 και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης τον επόμενο χρόνο στη Βουδαπέστη.

Ακολουθεί σπουδές με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Southern Methodist κοντά στο Ντάλας του Τέξας, ενώ αγωνίζεται για την ομάδα Mustangs.

photo1719469950

Παρά την εντυπωσιακή της εμφάνιση και τα επιτεύγματα στον κολυμβητικό κόσμο, το μεγάλο όνειρο της Αλόνσο είναι να φτιάξει μια οικογένεια. Στα σχέδιά της είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της τον επόμενο χρόνο και να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κολύμβηση μέχρι τα 27 της χρόνια.

Απολαύστε την εκθαμβωτική Λουάνα Αλόνσο

photo1719469969

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ