Κυβερνητικός: Έναρξη του EHF European Cup με αγώνα ενάντια στην Σάσαρι

Κυβερνητικός: Έναρξη του EHF European Cup με αγώνα ενάντια στην Σάσαρι

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή ξεκινάει αυτό το Σάββατο (14/10). Μετά την επικράτηση (34-19) επί του Ζαφειράκη Νάουσας στο γήπεδο της Ηλιούπολης, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Handball Premier, ο Θρύλος βρίσκεται στην Ιταλία, όπου ξεκινά τον αγώνα του για το EHF European Cup!

Συγκεκριμένα, στις 19:30, οι “ερυθρόλευκοι” του Νίκου Γραμματικού θα αντιμετωπίσουν τη δεύτερη ομάδα και τον κάτοχο του Κυπέλλου Ιταλίας, Ρέιμοντ Σάσαρι, στη Σαρδηνία, στον δεύτερο γύρο του EHF European Cup. Ο στόχος των κυπελλούχων της Ελλάδας είναι να επιτύχουν όσο καλύτερο αποτέλεσμα μπορούν στην έδρα της ιταλικής ομάδας, ώστε να διεκδικήσουν την πρόκριση στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Δηλώσεις:

Νίκος Γραμματικός: “Παίζουμε με μια ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο Ιταλίας και κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Τους έχουμε παρακολουθήσει, έχουμε δει τα παιχνίδια τους μέχρι τώρα. Αυτός είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός αγώνας της ομάδας μας για φέτος, είναι εκτός έδρας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, όπως και στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε εστιασμένοι. Έχουμε έναν δυνατό αντίπαλο, που παίζει στο γήπεδό του, αλλά πιστεύω πολύ στην ομάδα μου. Εάν παρουσιαστούμε όπως θέλω και πιστεύω, όλα θα πάνε καλά”.

Άνχελ Μοντόρο: “Ήλθαμε με συγκέντρωση, ώστε να παίξουμε σοβαρά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εδώ στην Ιταλία. Ο αντίπαλος έχει μια πολύ καλή ομάδα, με έναν καλό προπονητή και μεγάλη εμπειρία. Θέλουμε να δείξουμε το καλό μας παιχνίδι, αλλά πρέπει να είμαστε εξίσου εστιασμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας, ώστε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ