Δωρεάν γλέντι FREEWIN στα Ανώγεια της Κρήτης

Δωρεάν γλέντι FREEWIN στα Ανώγεια της Κρήτης

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα λειτουργούν με τον ρυθμό του FREEWIN, όπου οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν έως 100.000 ευρώ κάθε ημέρα μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.

Στα Ανώγεια του Ρεθύμνου στην Κρήτη, οι κάτοικοι έκαναν μια μοναδική γιορτή για τον ερχομό του FREEWIN, χορεύοντας και τραγουδώντας έξω από το τοπικό κατάστημα ΟΠΑΠ. Με ζωντανή μουσική και την Κρητική λύρα, γνώρισαν το FREEWIN και δοκίμασαν τοπικές λιχουδιές.

Οι κάτοικοι των Ανωγείων απόλαυσαν ένα μοναδικό βράδυ, αναδεικνύοντας την κουλτούρα της περιοχής και τον μοναδικό χορό της, ενώ μια τυχερή νικήτρια κέρδισε ένα δώρο μετά από κλήρωση.

Δείτε το βίντεο

Το νέο δωρεάν FREEWIN σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε έως και 100.000 ευρώ καθημερινά. Μέσω του OPAP Store App, μπορείτε να εισέλθετε στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN και οι αποφάσεις σας μπορούν να σας οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Παίξτε: Βρίσκεστε σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ, ανοίξτε το OPAP Store App και επιλέξτε το εικονίδιο του FREEWIN.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ