Κουντούρης: “Ας ενδυναμώσουμε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο συλλόγων” (vid)

Κουντούρης: “Ας ενδυναμώσουμε τους ιστορικούς δεσμούς των δύο συλλόγων” (vid)

Μόλις υπογράφηκε ένα σημαντικό πρωτόκολλο συνεργασίας από τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα, με σκοπό να γιορταστούν τα 100ά και 80ά γενέθλια των συλλόγων το 2025.

Την Τρίτη (18/6) μεσημέρι, σε μια εκδήλωση στο Βελιγράδι, ο Πρόεδρος του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., Μιχάλης Κουντούρης, ανακοίνωσε με τον Πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Ζβέζνταν Τέρζιτς, τη συμφωνία συνεργασίας.

Ο Μπράουν, ο Μπόλντγουιν και ο Παναθηναϊκός: “Ήταν πραγματικά δύσκολο…”

Οι δύο αυτοί σύλλογοι έχουν στενούς δεσμούς λόγω της αδελφοποίησης των οπαδών τους, αλλά με αυτή τη συμφωνία η συνεργασία θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Κουντούρης, δήλωσε: “Καλησπέρα σε όλους,

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή που βρισκόμαστε εδώ σήμερα. Η επόμενη χρονιά είναι σημαντική για τον Ολυμπιακό που γιορτάζει τα 100 χρόνια του, καθώς και για τον Ερυθρό Αστέρα που γιορτάζει τα 80 χρόνια τους.

Οι δύο σύλλογοι είναι στενά συνδεδεμένοι, με μια τεράστια οπαδική βάση που τους ενώνει. Κάθε ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα είναι μια γιορτή, γεμάτη με συνθήματα και τραγούδια από τους φίλους μας. Το κόκκινο-λευκό στυλ μας, η επιτυχία μας τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, το πάθος, είναι στοιχεία που ενώνουν δύο μεγάλες ομάδες, οι οποίες κάθε χρόνο διεκδικούν τίτλους. Η ιστορία μας γράφεται με τους τίτλους!”

Έχουμε ως στόχο να ενισχύσουμε αυτούς τους ιστορικούς δεσμούς για τα επόμενα χρόνια, σε όλα τα επίπεδα.

Γι’ αυτό σήμερα, ανακοινώνουμε την υπογραφή ενός συμφωνητικού, το οποίο είναι σημαντικό για τον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα. Αμφότεροι στοχεύουν στην ανταλλαγή απόψεων, στην βελτίωση της επικοινωνίας και σε κοινές δράσεις που δεν θα περιορίζονται μόνο στο αθλητικό κομμάτι. Σκοπός είναι να αναδειχθεί και η ανθρωπιστική, κοινωνική διάσταση με την απαραίτητη προώθηση των δράσεων μέσω των κοινωνικών δικτύων”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ