Καστελάνι: “Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, είμαστε σε καλό δρόμο”

Καστελάνι: “Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα, είμαστε σε καλό δρόμο”

Η ανδρική ομάδα του Ολυμπιακού συνέτριψε τον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ στο πρώτο παιχνίδι της Volley League και ο προπονητής της, Ντανιέλ Καστελάνι, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση της ομάδας του. Τόνισε ότι η ομάδα έδειξε καλό χαρακτήρα στον αγωνιστικό χώρο και πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση.

Αναφέροντας ότι είναι πολύ χαρούμενος για την επικράτηση, ο Καστελάνι αναφέρθηκε επίσης στην καλή προετοιμασία που είχε γίνει και συγχάρηκε τον Αντώνη Βουρδέρη, τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Εξέφρασε επίσης την ικανοποίησή του για τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του και υπογράμμισε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος από την πρώτη εμφάνιση της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Ο αθλητής Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, από την πλευρά του, εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη, θεωρώντας ότι έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Επίσης, τόνισε ότι η ομάδα χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να προπονηθεί μαζί αλλά πήραν τους τρεις βαθμούς και είναι χαρούμενοι γι’ αυτό. Εξέφρασε επίσης την αγάπη του για τον κόσμο του Ολυμπιακού και για όλους όσους αγαπούν το βόλεϊ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ