Εθνική γυναικών: 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Καναδά

Εθνική γυναικών: 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μετά την ήττα από τον Καναδά

Η Ελλάδα έπαιξε καλά απέναντι στον Καναδά και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα πέναλτι (10-10 κανονική διάρκεια), αλλά δυστυχώς ηττήθηκε με σκορ 14-12. Με αυτή την ήττα, η Εθνική κατέληξε στην 8η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Το παιχνίδι:

Στο πρώτο δεκάλεπτο, η Ελλάδα ξεκίνησε με δυσκολίες και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1. Ωστόσο, στο δεύτερο δεκάλεπτο ανταποκρίθηκε και ισοφάρισε το σκορ σε 5-5. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με ισοπαλία.

Η Εθνική βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3 γκολ διαφορά (9-6) στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά κατάφερε να ισοφαρίσει σε 10-10. Κατά τα πέναλτι, οι Ελληνίδες αθλήτριες αστόχησαν στα πέναλτι και η μία απόκρουση της Σταματοπούλου δεν ήταν αρκετή για τη νίκη.

Οκτάλεπτα: 4-1, 1-4, 4-1, 1-4 και 4-2 (στα πέναλτι).

ΚΑΝΑΔΑΣ (Νταβίντ Παραντέλο): Γκαουντρό, Μιμίντες, Κρεβιέ 3, Ράιτ 4, Γκεβρεμό, Μακντάουελ, Μπάκοτς 2, Λεμάι-Λαβόι, ΜαΚίλβι 1, Μπράουν 2, Πόουλ 1, Λα Ρος 1, Τζάφε.

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου, Ξενάκη 3, Νίνου 2, Ελληνιάδη 2, Σιούτη, Τριχά, Γιαννοπούλου, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ