Καλωσόρισες Παναγιώτη στον Ολυμπιακό!

Καλωσόρισες Παναγιώτη στον Ολυμπιακό!

Ένα ακόμα μεγάλο deal ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός για την ομάδα πόλο Ανδρών. Οι Πειραιώτες λύνοντας τη συνεργασία με τον Μάρκο Μπίγιατς, έφεραν αμέσως ως αντικαταστάτη του τον Έλληνα γκολκίπερ Παναγιώτη Τζωρτζάτο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. υπογράφει με τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο. Ο διεθνής τερματοφύλακας (γενν. 11/5/1992, ύψος 1,84μ) υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο Παναγιώτης 32 ετών αγωνιζόταν στον ΝΟ Βουλιαγμένης. Ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανιώνιο, πριν περάσει από τον Εθνικό και τελικά φτάσει στον ΝΟΒ το 2019.

Διεθνής με την Εθνική ομάδα μας στο πόλο, κατέκτησε ασημένιο μετάλλιο στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (2023), συνθέτοντας με τον Μανώλη Ζερδεβά το δίδυμο κάτω από τα δοκάρια!».

Η δήλωση του Παναγιώτη Τζωρτζάτου:

«Είμαι τιμημένος που ο πετυχημένος σύλλογος του Ολυμπιακού ήθελε να με έχει μέσα στην ομάδα του. Ο Ολυμπιακός είναι ένας από τους κορυφαίους στην Ευρώπη και αυτό είναι κάτι που προσελκύει όσους θέλουν να ξεχωρίσουν. Έρχομαι γεμάτος φιλοδοξία, όραμα και δύναμη για δουλειά, σε μια ιστορική χρονιά για την ομάδα. Μαζί θα προσπαθήσουμε για την κατάκτηση του Champions League».

Προηγούμενες ομάδες:

2010-14 Πανιώνιος

2014-18 Εθνικός

2018-19 ΠΑΟΚ

2019-24 ΝΟ Βουλιαγμένης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ