Η Τριάδα Γυναικών της ακροβατικής γυμναστικής στην 7η θέση στην Ευρώπη

Η Τριάδα Γυναικών της ακροβατικής γυμναστικής στην 7η θέση στην Ευρώπη

Η ελληνική Τριάδα Γυναικών της ακροβατικής γυμναστικής κατάφερε να κλείσει με επιτυχία τη συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών στη Βουλγαρία, κατακτώντας την 7η θέση στον τελικό του προγράμματος ισορροπίας με 23,660 βαθμούς.

Η ομάδα Α.Γ.Σ. Κατακόρυφη Αντίδραση αποτελείται από τις Ανδριανή Πολυδωροπούλου, Ευαγγελία Μπαρκονίκου και Μελίνα Βρεττού και μετρητές χειρίστηκαν πολύ καλά καταλαμβάνοντας την ίδια θέση και στον προκριματικό γύρο της Παρασκευής (20/10). Αυτή ήταν η πρώτη ελληνική συμμετοχή σε έναν τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ακροβατικής στην κατηγορία ανδρών-γυναικών μετά από 18 χρόνια.

unnamed 1 1

Οι προηγούμενες διακρίσεις της Ελλάδας στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ακροβατικής στην κατηγορία ανδρών-γυναικών είχαν σημειωθεί το 1991 στη Λισαβόνα και το 2005 στη Θεσσαλονίκη, όπου η χώρα κατάφερε να πλασαριστεί πέντε φορές στην κορυφαία οκτάδα.

unnamed 2 e1697995419913

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας Αθανάσιος Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ακροβατικής Γυμναστικής Κώστας Πανταζής και το Δ.Σ. της Ε.Γ.Ο. ευχαριστούν και συγχαίρουν την Τριάδα Γυναικών καθώς και τον προπονητή της ομάδας για την σπουδαία διάκριση που απέσπασαν!

unnamed 3

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ