Η Συνεργασία του Σάρτζεντ με τη Williams Παρατείνεται μέχρι το 2024 (εικόνα)

Η Συνεργασία του Σάρτζεντ με τη Williams Παρατείνεται μέχρι το 2024 (εικόνα)

Παρότι δεν ξεχώρισε στη φετινή Formula 1, ο Λόγκαν Σάρτζεντ πείστηκε την ομάδα της Williams για τη συνέχιση της συνεργασίας του με το μονοθέσιο μέχρι το 2024.

Οι προετοιμασίες για τη νέα σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει, με πολλές ομάδες να έχουν ήδη αποφασίσει τους οδηγούς που θα αναλάβουν τα μονοθέσιά τους το επόμενο έτος.

Ο Μίκαελ Γκρέγκοριτς Ξεχωρίζει με ένα Χατ-Τρικ κόντρα στον Ολυμπιακό (βίντεο)

Ο 22χρονος Αμερικανός, Σάρτζεντ, παραμένει αισιόδοξος για τη νέα σεζόν παρά το γεγονός ότι δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στο πρώτο του έτος στη Formula 1. Η Williams εκφράζει την εμπιστοσύνη της και ελπίζει σε καλύτερες επιδόσεις τη νέα σεζόν, προσδοκώντας μεγαλύτερη συλλογή βαθμών από τον μοναδικό που συγκέντρωσε στην 10η θέση στο GP του Όστιν.

Μαζί με τον Αλεξάντερ Άλμπον, θα συνεχίσει να αποτελεί το επίλεκτο δίδυμο της βρετανικής ομάδας.

Ο Σάρτζεντ Δηλώνει για τη Νέα Συμβαση του:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω με την ομάδα της Williams μέχρι το 2024. Μέχρι τώρα, η εμπειρία μου με την ομάδα είναι φανταστική και είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται να συνεχίσω να αναπτύσσομαι ως οδηγός σε ένα τόσο ταλαντούχο και αφοσιωμένο γκρουπ ανθρώπων. Έχουμε συναρπαστικά σχέδια για το μέλλον και ανυπομονώ να συμβάλλω στις επιτυχίες της ομάδας την επόμενη χρονιά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ