Η Σάκκαρη ηττήθηκε με 0-2 και αποκλείστηκε

Η Σάκκαρη ηττήθηκε με 0-2 και αποκλείστηκε

Μετά τη συμμετοχή της στο Αυστραλιανό Όπεν, η Μαρία Σάκκαρη αντιμετώπισε άλλη μια αποτυχία σε ένα διαδοχικό τουρνουά. Η Ελληνίδα τενίστρια ηττήθηκε εύκολα από τη Σοράνα Κιρστέα με 2-0 σετ (6-2, 6-1) στο παιχνίδι των «16» του 500άρι τουρνουά στο Άμπου Ντάμπι.

Η Σάκκαρη δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί ενώ οι αποδόσεις της ήταν χαμηλές, αποκλείοντας την από τη συνέχεια του τουρνουά. Αντίστοιχα, είχε παρόμοιες δυσκολίες και στον προηγούμενο γύρο του Αυστραλιανού Όπεν με την Ελίνα Αβανεσιάν, όπου επίσης ηττήθηκε με 2-0 σετ.

Η κακή της εμφάνιση συνεχίστηκε και στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, με αποτέλεσμα να απογοητευτεί και να βιώσει άλλη μια άμεση αποκλειστικα.

O αγώνας με την Κιρστέα ήταν διαχρονικά δύσκολος για τη Σάκκαρη, με την Κιρστέα να επωφελείται αμέσως από τα λάθη της και να κερδίζει δύο συνεχόμενα γκέιμ, προηγούμενη με 4-0 στο πρώτο σετ, κερδίζοντας το με 6-2 και κάνοντας το πρώτο βήμα για τη νίκη.

Η πορεία του δεύτερου σετ ήταν παρόμοια, καθώς η Κιρστέα έκανε break στο πρώτο γκέιμ και οδηγήθηκε με 3-1. Στο 5ο γκέιμ κατάφερε άλλο ένα break φτάνοντας στο 4-1, και στο 7ο έκανε άλλο ένα break για το 6-1 και το 2-0, διευκολύνοντας την πρόκριση της στα προημιτελικά του Άμπου Ντάμπι, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρωσίδα, Ντάρια Κασάτκινα.

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ