Η Σακκαρή επικράτησε της Γουάνγκ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του China Open

Η Σακκαρή επικράτησε της Γουάνγκ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του China Open

Η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να κερδίσει για μία ακόμα φορά στο τουρνουά China Open στο Πεκίνο και να προκριθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αντιμετώπισε την Κινέζα Σινγιού Γουάνγκ (Νο 37 στην παγκόσμια κατάταξη) και τελικά επιβίωσε με σκορ 2-1 σετ (6-4, 2-6, 6-3) μετά από 2 ώρες και 31 λεπτά παιχνιδιού. Επόμενος αντίπαλος της θα είναι η Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ.

Παρά το γεγονός ότι η Σάκκαρη αντιμετώπισε προβλήματα στο σερβίς της και έκανε αρκετά λάθη, κατάφερε να πάρει τη νίκη. Παρόλα αυτά, η αξιοποίηση των ευκαιριών για break ήταν χαμηλή (3/12).

Στην αρχή του παιχνιδιού, η Σάκκαρη αντιμετώπισε δυσκολίες στο σερβίς της, αλλά στη συνέχεια βελτιώθηκε και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 5-3. Παρόλα αυτά, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα μπολ και η Γουάνγκ μείωσε σε 5-4. Τελικά, η Σάκκαρη πήρε το σετ με 6-4.

Στο δεύτερο σετ, η Σάκκαρη δεν ήταν στον καλύτερό της εαυτό και έχασε με 6-2. Ωστόσο, στο κρίσιμο σημείο ηρέμησε, βελτιώθηκε στο σερβίς της και έκανε το break για να πάρει το προβάδισμα με 5-2.

Παρόλο που έχασε δύο σερί μπολ στο σερβίς της αντιπάλου της και βρέθηκε αντιμέτωπη με break point, κατάφερε να βρει τις απαντήσεις και να κλείσει τη νίκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ