Η προθεσμία εγγραφών για τον 9ο Μαραθώνιο Ρόδου λήγει την Δευτέρα 15 Απριλίου

Η προθεσμία εγγραφών για τον 9ο Μαραθώνιο Ρόδου λήγει την Δευτέρα 15 Απριλίου

Οι ενδιαφερόμενοι δρομείς έχουν μέχρι την Δευτέρα 15 Απριλίου να εγγραφούν στο Διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου για 9η φορά, με την παράταση των εγγραφών που ανακοίνωσε η Οργανωτική Επιτροπή.

Η προθεσμία των εγγραφών για το Μαραθώνιο Δρόμο, τον Ημιμαραθώνιο, τα 10.000μ. και τα 5.000μ. έχει μετακινηθεί από τις 12 Απριλίου στη Δευτέρα 15 Απριλίου. Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.rhodesmarathon.gr ή στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου τη Δευτέρα από 10:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 20:00.

Πριν τον αγώνα, θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό πάρτι το Σάββατο 20 Απριλίου στον εξωτερικό χώρο του θεάτρου «Το Ρόδον» με μουσική, κοκτέιλ και πολλές εκπλήξεις.

Η Οργανωτική Επιτροπή προσκαλεί όλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση με τη Μαραθώνια Φλόγα και το άναμμα του βωμού στην Πλατεία Δημαρχείου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.rhodesmarathon.gr ή να ακολουθήσετε τις σελίδες του διαγωνισμού στα social media.

Rhodes 2

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ